Închide meniul

Japonia, sub un nou val de COVID-19! Autoritățile refuză să anuleze Jocurile Olimpice: ”Se vor desfășura în deplină siguranță”

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2021, 13:02 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:25

Reclamă
Japonia, sub un nou val de COVID-19! Autoritățile refuză să anuleze Jocurile Olimpice: ”Se vor desfășura în deplină siguranță”

Panică la Tokyo! Trei cazuri de Covid-19 în satul olimpic

Profimedia

Jocurile Olimpice de la Tokio sunt programate să înceapă pe 23 iulie, în timp ce Jocurile Paralimpice o lună mai târziu, pe 24 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yoshishide Suga a declarat că ”Jocurile se vor desfășura în această vară și vor fi sigure și în deplină siguranță” pentru toți participanții, anunță englezii de la BBC.

Japonia se confruntă cu o creștere a cazurilor de COVID-19

Țara Soarelui-Răsare se confruntă cu o nouă creștere a cazurilor de COVID-19, cu Tokyo înregistrând pentru prima dată peste 1000 de cazuri pe zi.

Se pare că statul asiatic răspunde acum la cazuri afectate de noua tulpină a virusului, găsită pentru prima dată în Marea Britanie. 

Guvernarul orașului, Yuriko Koike, a avertizat că numărul de cazuri ar putea ”exploda”. Pe 31 decembrie 2020 s-au înregistrat un număr record de 1337 de noi persoane infectate cu COVID-19.

Reclamă

Aceeași sursă precizează că fondurile necesare organizării Jocurilor Olimpice au fost mărite cu 2.8 miliarde de dolari din cauza pandemiei, având astfel potențialul de a deveni cele mai scumpe Jocurile Olimpice din istorie.

În ciuda faptului că o mare parte a populației pare să se opună organizării Olimpiadei în aceste condiții, prim-ministrul Suga a precizat că ele ar putea servi drept un ”simbol al solidarității globale”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și