Închide meniul

Japonia, sub un nou val de COVID-19! Autoritățile refuză să anuleze Jocurile Olimpice: ”Se vor desfășura în deplină siguranță”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2021, 13:02 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:25

Japonia, sub un nou val de COVID-19! Autoritățile refuză să anuleze Jocurile Olimpice: ”Se vor desfășura în deplină siguranță”

Panică la Tokyo! Trei cazuri de Covid-19 în satul olimpic

Profimedia

Jocurile Olimpice de la Tokio sunt programate să înceapă pe 23 iulie, în timp ce Jocurile Paralimpice o lună mai târziu, pe 24 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yoshishide Suga a declarat că ”Jocurile se vor desfășura în această vară și vor fi sigure și în deplină siguranță” pentru toți participanții, anunță englezii de la BBC.

Japonia se confruntă cu o creștere a cazurilor de COVID-19

Țara Soarelui-Răsare se confruntă cu o nouă creștere a cazurilor de COVID-19, cu Tokyo înregistrând pentru prima dată peste 1000 de cazuri pe zi.

Se pare că statul asiatic răspunde acum la cazuri afectate de noua tulpină a virusului, găsită pentru prima dată în Marea Britanie. 

Guvernarul orașului, Yuriko Koike, a avertizat că numărul de cazuri ar putea ”exploda”. Pe 31 decembrie 2020 s-au înregistrat un număr record de 1337 de noi persoane infectate cu COVID-19.

Reclamă

Aceeași sursă precizează că fondurile necesare organizării Jocurilor Olimpice au fost mărite cu 2.8 miliarde de dolari din cauza pandemiei, având astfel potențialul de a deveni cele mai scumpe Jocurile Olimpice din istorie.

În ciuda faptului că o mare parte a populației pare să se opună organizării Olimpiadei în aceste condiții, prim-ministrul Suga a precizat că ele ar putea servi drept un ”simbol al solidarității globale”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Japonia suferă din nou din cauza COVID-19
  • Jocurile Olimpice ar trebui să se desfășoare în această vară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și