Închide meniul

Floyd Mayweather îşi doreşte cu orice preţ să îl învingă pe Logan Paul. Şi-a dat logodnica afară din casă pentru a se putea concentra!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2021, 16:24

Floyd Mayweather îşi doreşte cu orice preţ să îl învingă pe Logan Paul. Şi-a dat logodnica afară din casă pentru a se putea concentra!

Profimediaimages

Floyd Mayweather nu mai locuieşte alături de Anna Monroe

Fostul campion mondial este logodit cu Anna Monroe, o cunoscută dansatoare de striptease. Pentru a se putea concentra pentru confruntarea din ring, Mayweather i-a cerut iubitei să părăsească vila de lux care are 11 dormitoare şi 14 băi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather nu mai locuieşte alături de Anna Monroe

"Floyd i-a cerut să se mute pentru că îşi doreşte să se concentreze asupra boxului. Se pregăteşte pentru următoarele lupte. Prietenii Annei cred că decizia este de neînţeles, în condiţiile în care conacul imens din Vegas are 11 dormitoare şi două case de oaspeţi. Prin urmare, este suficient loc pentru ca Mayweather să aibă propriul lui spaţiu", a anunţat un prieten al cuplului, pentru The Sun.

Anna s-a întors deja în vechiul apartament în care locuia. Jurnaliştii britanici anunţă că relaţia nu s-a răcit şi că nu există riscul unei despărţiri. Frumoasa blondă nu se plictiseşte şi îşi încântă fanii cu pozele pe care le postează pe Instagram. Are un corp de invidiat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monroe . (@thereal.annamonroe)

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Reclamă 4 / 0/3

Floyd Mayweather – Logan Paul, spectacol total pe 6 iunie

Floyd Mayweather va reveni în ring, la 6 iunie, la Miami, într-un meci demonstativ cu "youtuberul" Logan Paul. Cei doi protagonişti au făcut anunţul în social media.

“6 IUNIE 2021! Eu şi Logan Paul ne vom înfrunta pe Hardrock Stadium”, a notat Mayweather pe Instagram, precizând că va fi un “eveniment epic”. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la 20 februarie, dar a fost amânat atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Mayweather, 44 de ani, nu a mai participat o luptă oficială din 2015, când a câştigat împotriva rivalului său filipinez Manny Pacquiao şi apoi împotriva lui Andre Berto. De atunci, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și