Închide meniul

Floyd Mayweather îşi doreşte cu orice preţ să îl învingă pe Logan Paul. Şi-a dat logodnica afară din casă pentru a se putea concentra!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2021, 16:24

Floyd Mayweather îşi doreşte cu orice preţ să îl învingă pe Logan Paul. Şi-a dat logodnica afară din casă pentru a se putea concentra!

Profimediaimages

Floyd Mayweather nu mai locuieşte alături de Anna Monroe

  • Floyd Mayweather - Logan Paul va avea loc la Miami
  • Anna Monroe a părăsit vila care are 11 dormitoare

Fostul campion mondial este logodit cu Anna Monroe, o cunoscută dansatoare de striptease. Pentru a se putea concentra pentru confruntarea din ring, Mayweather i-a cerut iubitei să părăsească vila de lux care are 11 dormitoare şi 14 băi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather nu mai locuieşte alături de Anna Monroe

"Floyd i-a cerut să se mute pentru că îşi doreşte să se concentreze asupra boxului. Se pregăteşte pentru următoarele lupte. Prietenii Annei cred că decizia este de neînţeles, în condiţiile în care conacul imens din Vegas are 11 dormitoare şi două case de oaspeţi. Prin urmare, este suficient loc pentru ca Mayweather să aibă propriul lui spaţiu", a anunţat un prieten al cuplului, pentru The Sun.

Reclamă

Anna s-a întors deja în vechiul apartament în care locuia. Jurnaliştii britanici anunţă că relaţia nu s-a răcit şi că nu există riscul unei despărţiri. Frumoasa blondă nu se plictiseşte şi îşi încântă fanii cu pozele pe care le postează pe Instagram. Are un corp de invidiat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monroe . (@thereal.annamonroe)

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Reclamă 4 / 0/3

Floyd Mayweather – Logan Paul, spectacol total pe 6 iunie

Floyd Mayweather va reveni în ring, la 6 iunie, la Miami, într-un meci demonstativ cu "youtuberul" Logan Paul. Cei doi protagonişti au făcut anunţul în social media.

“6 IUNIE 2021! Eu şi Logan Paul ne vom înfrunta pe Hardrock Stadium”, a notat Mayweather pe Instagram, precizând că va fi un “eveniment epic”. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la 20 februarie, dar a fost amânat atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Mayweather, 44 de ani, nu a mai participat o luptă oficială din 2015, când a câştigat împotriva rivalului său filipinez Manny Pacquiao şi apoi împotriva lui Andre Berto. De atunci, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril
Extra • 31 ian., 20:22
„Sunt mândră!” Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti!
Iyanna Mayweather este fiica lui Floyd Mayweather
Diverse • 16 apr., 19:59
Iyanna Mayweather a recunoscut că a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra Jacobs! Ce pedeapsă riscă fiica legendarului Floyd Mayweather
Angajaţii unui restaurant au rămas şocaţi. Ce bacşiş au primit de la un client
Diverse • 28 iun., 11:20
Angajaţii unui restaurant au rămas şocaţi. Bacşiş uriaş lăsat de un client! „Niciodată nu am crezut că mi se poate întâmpla aşa ceva”
Floyd Mayweather şi-a chemat iubita acasă
Diverse • 9 iun., 15:02
FOTO
Floyd Mayweather şi-a chemat iubita acasă după meciul cu Logan Paul. Starul se pregăteşte de nuntă!
Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro
Alte sporturi • 27 mai, 11:55
FOTO
Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro! „I-am spus mamei că m-am retras”