Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mi-am luat dronă, sunt profesionist!” Andrei Stoica s-a apucat de vlog! Experiență impresionantă în Zanzibar

Silviu Corneanu Publicat: 27 februarie 2021, 12:00

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mi-am luat dronă, sunt profesionist!” Andrei Stoica s-a apucat de vlog! Experiență impresionantă în Zanzibar

AS.ro

Andrei Stoica a fost invitat la AS.ro LIVE

Invitat în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, Stoica a dezvăluit motivul pentru care s-a apucat de volg. Luptătorul și-a luat chiar și o dronă și a îmărtășit cu fanii experiența trăită în Zanzibar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu sunt influencer, deși mulți mă consideră. Eu merg mai mult pe puterea exemplului. Mi-am luat dronă, sunt profesionist. Am un pireten foarte bun care se ocupă de tot, pagină de facebook, tot și eu îi dau materialele și el le montează. Trebuie să te dai după timpuri.

M-am gândit că și eu, atunci când eram mic, mi-aș fi dorit să știu ce fac idolii mei. Pregătesc periodic vlog-uri pentru fanii mei. Ei își doresc să vadă cum își petrec timpul idolilor. Eu îmi doream să știu ce echipament folosesc la antrenament, să îmi iau și eu”, a dezvăluit Andrei Stoica la AS.ro LIVE.

Andrei Stoica, impresionat de cum se pregătesc localinici din Zanzibar

Aflat în vacanță în Zanzibar, luptătorul român a dat și peste o sală de pregătire și a fost impresionat de condițiile vitrege pe care le au cei de acolo.

Era, acolo, o sală imporvizată de către localnici și nu am văzut decât în filme așa ceva. Era improvizată în spatele unor barăci. Ei se antrenau acolo”, a povestit Andrei Stoica, în timp ce se uita la imaginile din Zanzibar.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile lui Andrei Stoica

Andrei Stoica a dezvăluit la AS.ro LIVE ce l-a determinat să se apuce de vlog.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” Vezi toate știrile
Citește și