Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mi-am luat dronă, sunt profesionist!” Andrei Stoica s-a apucat de vlog! Experiență impresionantă în Zanzibar

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 februarie 2021, 12:00

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mi-am luat dronă, sunt profesionist!” Andrei Stoica s-a apucat de vlog! Experiență impresionantă în Zanzibar

AS.ro

Andrei Stoica a fost invitat la AS.ro LIVE

Invitat în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, Stoica a dezvăluit motivul pentru care s-a apucat de volg. Luptătorul și-a luat chiar și o dronă și a îmărtășit cu fanii experiența trăită în Zanzibar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu sunt influencer, deși mulți mă consideră. Eu merg mai mult pe puterea exemplului. Mi-am luat dronă, sunt profesionist. Am un pireten foarte bun care se ocupă de tot, pagină de facebook, tot și eu îi dau materialele și el le montează. Trebuie să te dai după timpuri.

M-am gândit că și eu, atunci când eram mic, mi-aș fi dorit să știu ce fac idolii mei. Pregătesc periodic vlog-uri pentru fanii mei. Ei își doresc să vadă cum își petrec timpul idolilor. Eu îmi doream să știu ce echipament folosesc la antrenament, să îmi iau și eu”, a dezvăluit Andrei Stoica la AS.ro LIVE.

Andrei Stoica, impresionat de cum se pregătesc localinici din Zanzibar

Aflat în vacanță în Zanzibar, luptătorul român a dat și peste o sală de pregătire și a fost impresionat de condițiile vitrege pe care le au cei de acolo.

Era, acolo, o sală imporvizată de către localnici și nu am văzut decât în filme așa ceva. Era improvizată în spatele unor barăci. Ei se antrenau acolo”, a povestit Andrei Stoica, în timp ce se uita la imaginile din Zanzibar.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile lui Andrei Stoica

Andrei Stoica a dezvăluit la AS.ro LIVE ce l-a determinat să se apuce de vlog.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și