Închide meniul

Zici ca e lovit de tren! S-a aflat ce a pățit Badr Hari după lovitura "de ciocan" a lui Benny. Verdictul medicilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 16:20

Zici ca e lovit de tren! S-a aflat ce a pățit Badr Hari după lovitura "de ciocan" a lui Benny. Verdictul medicilor

Twitter Glory

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari la Glory 76

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari prin KO tehnic, în debutul rundei a treia. Marocanul a fost rănit serios, dar nu are de gând să se retragă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Badr Hari are nasul rupt în două locuri"

"A făcut o greșeală și și-a rupt nasul în două locuri, dar o să fie bine. În curând, vom vedea mai multe despre Badr Hari", a spus CEO-ul galelor Glory, Scott Rudmann, pentru ad.nl.

Antrenorul marocanului a spus că Benny merită şansa de a lupta pentru titlul mondial în 2021.

"Badr rămâne o legendă și este un bun al sportului nostru. Cu toate acestea, Glory a mai arătat că nu se uită doar la popularitatea luptătorilor.

Aproape toată lumea și-a dorit din nou un meci Hari împotriva lui Verhoeven, dar luna viitoare Ben Saddik va avea șansa de a concura pentru titlul mondial. După aceea, Adegbuyi ar putea merita o șansă. Ar fi corect", a spus şi Dennis Krauweel, antrenorul lui Badr Hari.

Reclamă

Benny Adegbuyi n-a avut somn după victoria cu Badr Hari

Benny Adegbuyi a spus că nu a avut somn după marele meci de la Rotterdam, din gala Glory 76. Românul a dezvăluit ce a discutat cu Badr Hari după ce i-a rupt nasul şi l-a învins prin KO.

"Sincer, am dormit foarte greu. Adrenalina a fost atât de mare încât nu prea am reuşit să dorm. Mă dor şi picioarele. L-am lovit foarte mult cu picioarele. Am timp de somn acum.

Energia asta o aveam în interior. Sunt luptător profesionist. Asta fac, încerc să mă depăşesc de fiecare dată. Orele multe şi sacrificiile pe care le-am petrecut în Olanda şi-au spus cuvântul şi am reuşit să trec de momentele grele.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt profesionist, acord revanşa tuturor. Se vedea că e foarte dezamăgit. M-a felicitat şi cam atât", a spus Benny Adegbuyi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Benny încă nu şi-a făcut planurile pentru 2021, dar este gata şi pentru o revanşă cu Badr Hari.

"În primul rând vreau să ajung acasă, să îmi văd familia, să mă bucur de linişte. Vreau să mă bucur de Crăciun, de mâncat mâncare românească. După care, în 2021, începem să facem planuri. Dacă urmează meciul de centrură, va veni meciul de centură. Dacă nu, vedem ce urmează", a mai spus Benny Adegbuyi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și