Închide meniul

Zici ca e lovit de tren! S-a aflat ce a pățit Badr Hari după lovitura "de ciocan" a lui Benny. Verdictul medicilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 16:20

Zici ca e lovit de tren! S-a aflat ce a pățit Badr Hari după lovitura "de ciocan" a lui Benny. Verdictul medicilor

Twitter Glory

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari la Glory 76

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari prin KO tehnic, în debutul rundei a treia. Marocanul a fost rănit serios, dar nu are de gând să se retragă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Badr Hari are nasul rupt în două locuri"

"A făcut o greșeală și și-a rupt nasul în două locuri, dar o să fie bine. În curând, vom vedea mai multe despre Badr Hari", a spus CEO-ul galelor Glory, Scott Rudmann, pentru ad.nl.

Antrenorul marocanului a spus că Benny merită şansa de a lupta pentru titlul mondial în 2021.

"Badr rămâne o legendă și este un bun al sportului nostru. Cu toate acestea, Glory a mai arătat că nu se uită doar la popularitatea luptătorilor.

Aproape toată lumea și-a dorit din nou un meci Hari împotriva lui Verhoeven, dar luna viitoare Ben Saddik va avea șansa de a concura pentru titlul mondial. După aceea, Adegbuyi ar putea merita o șansă. Ar fi corect", a spus şi Dennis Krauweel, antrenorul lui Badr Hari.

Reclamă

Benny Adegbuyi n-a avut somn după victoria cu Badr Hari

Benny Adegbuyi a spus că nu a avut somn după marele meci de la Rotterdam, din gala Glory 76. Românul a dezvăluit ce a discutat cu Badr Hari după ce i-a rupt nasul şi l-a învins prin KO.

"Sincer, am dormit foarte greu. Adrenalina a fost atât de mare încât nu prea am reuşit să dorm. Mă dor şi picioarele. L-am lovit foarte mult cu picioarele. Am timp de somn acum.

Energia asta o aveam în interior. Sunt luptător profesionist. Asta fac, încerc să mă depăşesc de fiecare dată. Orele multe şi sacrificiile pe care le-am petrecut în Olanda şi-au spus cuvântul şi am reuşit să trec de momentele grele.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt profesionist, acord revanşa tuturor. Se vedea că e foarte dezamăgit. M-a felicitat şi cam atât", a spus Benny Adegbuyi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Benny încă nu şi-a făcut planurile pentru 2021, dar este gata şi pentru o revanşă cu Badr Hari.

"În primul rând vreau să ajung acasă, să îmi văd familia, să mă bucur de linişte. Vreau să mă bucur de Crăciun, de mâncat mâncare românească. După care, în 2021, începem să facem planuri. Dacă urmează meciul de centrură, va veni meciul de centură. Dacă nu, vedem ce urmează", a mai spus Benny Adegbuyi.

Recomandări
  • Benny Adegbuyi l-a învins prin KO pe Badr Hari
  • Marocanul are nasul rupt în două locuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și