Închide meniul

Conor McGregor a prezis că îşi va multiplica de zece ori averea până în 2023. Declaraţia care a stârnit rumoare

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 noiembrie 2020, 10:59

Reclamă
Conor McGregor a prezis că îşi va multiplica de zece ori averea până în 2023. Declaraţia care a stârnit rumoare

Profimedia

Conor Mcgregor își va multiplica averea

8.3 milioane de urmăritori are McGregor pe contul său de Twitter. Unul dintre aceştia l-a pus să prezică în ce moment va deveni miliardar. Răspunsul a venit cu rapiditate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Connor McGregor, convins că va deveni miliardar

"La 35 de ani!", a reacţionat unul dintre cei mai bine plătiţi luptători din lume, citat de The Sun. Aşadar, McGregor este convins că până în 2023 va ajunge, de la o avere de 100 de milioane de lire sterline, la una de zece ori mai mare.

Conor McGregor a anunţat, în vară, că se retrage din activitate. A fost a treia oară când a făcut acest anunţ. Starul din luptele în cuşcă a avut o bursă asigură de 30 de milioane de dolari numai în meciul cu Floyd Mayweather, din 2017.

Irlandezul nu se uită la bani şi tocmai şi-a cumpărat un yacht de senzaţie, pe care a plătit aproximativ 2.7 milioane de lire sterline. McGregor are succes în afaceri. Un brand de whisky îi aduce încasări uriaşe. În primul an de la lansare au fost vânzări de aproximativ 700 de milioane de lire sterline.

Un moldovean îl scapă de accidentări pe Conor McGregor

Un moldovean este omul din spatele lui Conor McGregor. Doctor Pain îl transformă într-o maşină de luptă pe starul din cuşcă. Îl cheamă Vasile, îl "torturează" pe McGregor la masaj şi îl scapă de boli cu palincă şi ierburi.

Reclamă

Vasile Bria este de şase ani maseur, fizioterapeut şi osteopat pentru Conor. Omul a muncit în construcţii înainte să-l întâlnească pe irlandezul nebun din cuşcă.

"Ca să vă spun cinstit, nici nu l-am cunoscut. Eu m-am ridicat sus şi el mi-a zis: 'Eu sunt Conor McGregor. Oi fi tu Conor McGregor… ia scrie aici, în telefon, cum te cheamă, că te uit până acasă", a dezvăluit Bria pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și