Închide meniul

Conor McGregor a prezis că îşi va multiplica de zece ori averea până în 2023. Declaraţia care a stârnit rumoare

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 noiembrie 2020, 10:59

Conor McGregor a prezis că îşi va multiplica de zece ori averea până în 2023. Declaraţia care a stârnit rumoare

Profimedia

Conor Mcgregor își va multiplica averea

  • Starul, convins că va deveni miliardar
  • Conor McGregor promite că va da o lovitură financiară

8.3 milioane de urmăritori are McGregor pe contul său de Twitter. Unul dintre aceştia l-a pus să prezică în ce moment va deveni miliardar. Răspunsul a venit cu rapiditate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Connor McGregor, convins că va deveni miliardar

"La 35 de ani!", a reacţionat unul dintre cei mai bine plătiţi luptători din lume, citat de The Sun. Aşadar, McGregor este convins că până în 2023 va ajunge, de la o avere de 100 de milioane de lire sterline, la una de zece ori mai mare.

Conor McGregor a anunţat, în vară, că se retrage din activitate. A fost a treia oară când a făcut acest anunţ. Starul din luptele în cuşcă a avut o bursă asigură de 30 de milioane de dolari numai în meciul cu Floyd Mayweather, din 2017.

Reclamă

Irlandezul nu se uită la bani şi tocmai şi-a cumpărat un yacht de senzaţie, pe care a plătit aproximativ 2.7 milioane de lire sterline. McGregor are succes în afaceri. Un brand de whisky îi aduce încasări uriaşe. În primul an de la lansare au fost vânzări de aproximativ 700 de milioane de lire sterline.

Un moldovean îl scapă de accidentări pe Conor McGregor

Un moldovean este omul din spatele lui Conor McGregor. Doctor Pain îl transformă într-o maşină de luptă pe starul din cuşcă. Îl cheamă Vasile, îl "torturează" pe McGregor la masaj şi îl scapă de boli cu palincă şi ierburi.

Reclamă

Vasile Bria este de şase ani maseur, fizioterapeut şi osteopat pentru Conor. Omul a muncit în construcţii înainte să-l întâlnească pe irlandezul nebun din cuşcă.

"Ca să vă spun cinstit, nici nu l-am cunoscut. Eu m-am ridicat sus şi el mi-a zis: 'Eu sunt Conor McGregor. Oi fi tu Conor McGregor… ia scrie aici, în telefon, cum te cheamă, că te uit până acasă", a dezvăluit Bria pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril
Extra • 31 ian., 20:22
„Sunt mândră!” Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti!
Conor McGregor este acuzat de viol
Extra • 16 iun., 9:02
Conor McGregor este acuzat de viol! Detalii teribile
Conor McGregor, în timpul unei lupte
FIGHT • 5 feb., 10:01
Conor McGregor revine în UFC! Irlandezul se va bate cu Michael Chandler. Când va avea loc lupta
Iyanna Mayweather este fiica lui Floyd Mayweather
Diverse • 16 apr., 19:59
Iyanna Mayweather a recunoscut că a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra Jacobs! Ce pedeapsă riscă fiica legendarului Floyd Mayweather
Conor McGregor, în timpul unui gale
Extra • 24 mart., 9:25
Conor McGregor are mari probleme! Marele campion din UFC a fost arestat, după ce ”conducea periculos” prin Dublin. S-a ales cu dosar penal și riscă până la 6 luni de închisoare!