Închide meniul

FINAL IN LACRIMI! Khabib il devasteaza pe Gaethje dupa o prima runda grea și își anunță retragerea. Vezi care au fost cele mai tari faze

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 24 octombrie 2020, 20:26

FINAL IN LACRIMI! Khabib il devasteaza pe Gaethje dupa o prima runda grea și își anunță retragerea. Vezi care au fost cele mai tari faze

Captură Twitter

Khabib la finalul meciului, în lacrimi

Khabib Nurmagomedov și-a anunțat astfel retragerea cu un record de 29 de victorii și 0 înfrângeri. ”Nu mai pot lupta fără tatăl meu”, a declarat campionul rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“E ultimul meci cand lupt fara tatal meu, i-am promis mamei mele ca e ultimul meci. I-am dat cuvantul si e ultimul meci aici. Va rog sa ma puneti in capul listei celor mai buni luptatori. Le multumesc tuturor”, a spus Khabib dupa meci.

Tatăl campionului rus a murit anul acesta în timpul pandemiei de COVID-19.

S-A TERMINAT! Khabib câstigă în runda a doua după ce îl prinde pe Gaethje într-o finalizare la sol, un triunghi cu picioarele.

Reclamă

Prima rundă excelentă pentru Gaethje, care conectează câteva lovituri puternice de picior. Multe lovituri bune și de brațe pentru american, dar Khabib a reușit să ducă meciul la sol la finalul primei runde și a fost aproape de o finalizare pe braț.

Scorul AS.ro: 10-Gaethje/ 9 Khabib

Update 23:45: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Khabib Nurmagomedov este în aceast moment unul dintre cei mai cunoscuți luptători de pe planetă. Acesta a devenit un superstar mondial după ce l-a învins, în urmă cu 2 ani, pe Conor McGregor. Khabib a ajuns să fie un adevărat idol în special in Orientul Mijlociu, în lumea arabă, fiind cel mai iubit atlet de religie musulmană din lume, după cum spune președintele UFC, Dana White.

Rusul este neînvins în 28 de meciuri, având doar victorii și pierzând în toată cariera la profesioniști o singură rundă. Acesta deține centura de campion în UFC din 2018, apărând-o de 2 ori, cu McGregor și cu Dustin Poirier.

Khabib luptă în această seară în gala UFC din EAU, acolo unde va da piept cu Justin Gaethje. Americanul este una dintre revelațiile anului, după ce l-a făcut KO în urma unui meci fantastic pe Tony Ferguson. Gaethje are cele mai violente lovituri de picior din UFC și un striking impecabil, dar și un trecut în lupte ce îi poate pune probleme lui Khabib.

Meciul dintre cei doi va avea loc în această seară, în jur de ora 23:50, și va putea fi urmărit pe www.AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și