Închide meniul

FINAL IN LACRIMI! Khabib il devasteaza pe Gaethje dupa o prima runda grea și își anunță retragerea. Vezi care au fost cele mai tari faze

Florian Ceafalău Publicat: 24 octombrie 2020, 20:26

FINAL IN LACRIMI! Khabib il devasteaza pe Gaethje dupa o prima runda grea și își anunță retragerea. Vezi care au fost cele mai tari faze

Captură Twitter

Khabib la finalul meciului, în lacrimi

  • Khabib vs Gaethje are loc în această seară
  • Meciul este pentru titlul UFC
  • Toate fazele vor fi pe www.AS.ro

Khabib Nurmagomedov și-a anunțat astfel retragerea cu un record de 29 de victorii și 0 înfrângeri. ”Nu mai pot lupta fără tatăl meu”, a declarat campionul rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“E ultimul meci cand lupt fara tatal meu, i-am promis mamei mele ca e ultimul meci. I-am dat cuvantul si e ultimul meci aici. Va rog sa ma puneti in capul listei celor mai buni luptatori. Le multumesc tuturor”, a spus Khabib dupa meci.

Tatăl campionului rus a murit anul acesta în timpul pandemiei de COVID-19.

Reclamă

S-A TERMINAT! Khabib câstigă în runda a doua după ce îl prinde pe Gaethje într-o finalizare la sol, un triunghi cu picioarele.

Reclamă

Prima rundă excelentă pentru Gaethje, care conectează câteva lovituri puternice de picior. Multe lovituri bune și de brațe pentru american, dar Khabib a reușit să ducă meciul la sol la finalul primei runde și a fost aproape de o finalizare pe braț.

Scorul AS.ro: 10-Gaethje/ 9 Khabib

Update 23:45: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Khabib Nurmagomedov este în aceast moment unul dintre cei mai cunoscuți luptători de pe planetă. Acesta a devenit un superstar mondial după ce l-a învins, în urmă cu 2 ani, pe Conor McGregor. Khabib a ajuns să fie un adevărat idol în special in Orientul Mijlociu, în lumea arabă, fiind cel mai iubit atlet de religie musulmană din lume, după cum spune președintele UFC, Dana White.

Rusul este neînvins în 28 de meciuri, având doar victorii și pierzând în toată cariera la profesioniști o singură rundă. Acesta deține centura de campion în UFC din 2018, apărând-o de 2 ori, cu McGregor și cu Dustin Poirier.

Khabib luptă în această seară în gala UFC din EAU, acolo unde va da piept cu Justin Gaethje. Americanul este una dintre revelațiile anului, după ce l-a făcut KO în urma unui meci fantastic pe Tony Ferguson. Gaethje are cele mai violente lovituri de picior din UFC și un striking impecabil, dar și un trecut în lupte ce îi poate pune probleme lui Khabib.

Meciul dintre cei doi va avea loc în această seară, în jur de ora 23:50, și va putea fi urmărit pe www.AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Mă bat cu Pascu să ajung la Conor McGregor”
FIGHT • 7 ian., 15:44
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Zi dacă accepți!” Răspunsul lui Pascu pentru ”tiktoker”