Închide meniul

Magnatul Bernie Ecclestone va fi tată iar, la 89 de ani! Cum arată femeia cu 45 de ani mai tânără

Florian Ceafalău Publicat: 5 aprilie 2020, 11:55

Reclamă
Magnatul Bernie Ecclestone va fi tată iar, la 89 de ani! Cum arată femeia cu 45 de ani mai tânără

A1.ro

Bernie și Fabiana

Magnatul din Formula 1 are deja 3 fete, din mariaje precedente, cea mai în vârstă având 65 de ani, cu 20 de ani mai mult decât cea care îi este mamă vitregă din 2012, când s-a măritat cu Bernie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă soțiile precedente, Bernie a avut mai multe relații cu persoane celebre, fiind unul dintre preferații tabloidelor din Marea Britanie, acolo unde ocupă, de mulți ani, un loc între cei mai bogați oameni ai țării.

Nu doar prin viața luxoasă a ajuns Bernie în presă, ci și prin multiplele scandaluri în care a fost implicat, de la evaziune fiscală la declarații de admirație față de Hitler.

Ecclestone are o avere de 3,2 miliarde de dolari, conform unui studiu făcut în 2018, și a cunoscut-o pe Fabiana în 2009, căsătorindu-se cu aceasta 3 ani mai târziu. Aceștia s-au retras la una dintre vilele magnatului, acolo unde se feresc de pandemie și așteaptă să li se nască copilul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și