Închide meniul

Simona Halep, surprinsă de ceea ce a găsit la Paris. Motivul pentru care şi-ar fi dorit să rămână în Italia

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2020, 14:59

Reclamă
Simona Halep, surprinsă de ceea ce a găsit la Paris. Motivul pentru care şi-ar fi dorit să rămână în Italia

Profimediaimages

Simona Halep, pregătită de Roland Garros

Sportiva noastră a obținut locul unu la Paris și în 2018 și pare extrem de aproape să repete performanța după un 2020 aproape fără greșeală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima șansă la Roland Garros

Ador acest turneu. Este un pic frig, sinceră să fiu. Sper să mă obișnuiesc rapid. În rest, mă simt bine. Sunt încrezătoare. Voi încerca să dau tot ce am mai bun și să fiu pregătită la start. Este o diferență mare între Roma și Paris, cu siguranță

Este mai dificil atunci când temperatura e mai scăzută. Sunt 15 grade în minus. Însă condițiile sunt aceleași pentru toți, am o atitudine pozitivă. Sunt onorată de faptul că toți gândesc că eu sunt favorită la Roland Garros, însă nu privesc așa situația. Eu cred că sunt mai multe favorite”, a precizat numărul doi WTA.

Drumul Simonei Halep începe cu partida din primul tur cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA. În turul al doilea, am putea avea parte de un duel românesc pe zgura pariaziană. Astfel, Simona Halep s-ar putea întâlni pentru a doua oară de la reluarea tenisului cu Irina Begu.

În turul al treilea, Simona Halep ar putea da peste Amanda Anisimova. În timp ce în optimi poate juca cu finalista de anul trecut, Marketa Vondrousova.

Reclamă

În sferturi, Simona Halep se poate duela cu Kiki Bertens sau cu Johanna Konta, în timp ce în semifinale poate da peste Azarenka sau Serena Williams.

Asaltul final pentru locul 1 îl poate da în fața Karolinei Pliskova sau Garbinei Muguraza, jucătoare pe care le-a învins la Roma.

Posibilul traseu al Simonei Halep către locul 1 WTA

Turul 1: Sara Sorribes Tormo
Turul 2: Irina Begu
Turul 3: Amanda Anisimova
Optimi: Marketa Vondrousova
Sferturi: Kiki Bertens, Johanna Konta
Semifinale: Elina Svitolina, Serena Williams, Victoria Azarenka
Finală: Karolina Pliskova, Garbine Muguruza

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și