Închide meniul

Simona Halep crede că tenisul nu se va relua până în septembrie: "Și unde, pe ce suprafață, în ce țară?"

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 8:48

Reclamă
Simona Halep crede că tenisul nu se va relua până în septembrie: "Și unde, pe ce suprafață, în ce țară?"

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Simona Halep a vorbit despre reluarea tenisului

Simona Halep le-a spus italienilor cât de greu îi este fără să joace tenis în această perioada. Marea noastră campioană consideră că situația actuală este una dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru mine, dacă voi avea șansa să joc din nou în septembrie și să particip la un turneu de Grand Slam va fi aceeași bucurie ca și cum aș cuceri un trofeu!

Cel mai greu de îndurat este această incertitudine. E ciudat să nu știi dacă se vor mai disputa turnee din nou. Și unde, pe ce suprafață, în ce țară? Nu putem planifica nimic”, a spus Simona Halep în presa din Italia.

Halep este deținătoarea trofeul de la Wimbledon, turneu ce s-a anulat în 2020 din cauza pandemiei.

A fost o mare tristețe, finala de anul trecut va rămâne mereu una din cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum se întâmplă ceva pe lângă care tenisul nu mai este așa important. Trebuie doar să aștept încă ceva timp pentru a-mi putea apăra titlul” a mai spus campioana de la All England Club.

Reclamă

Reacția Simonei Halep după ce turneul de la Wimbledon a fost anulat

Îmi pare rău să aud că a fost confirmat faptul că această ediție de Wimbledon nu va mai avea loc în acest an. Finala de anul trecut a fost poate cea mai frumoasă zi din viața mea.

Dar acum trecem prin ceva mai mare decât tenisul. Vestea cea bună este că Wimbledonul va reveni anul viitor. Asta înseamnă că nu trebuie să îmi mai apăr titlul la Wimbledon. Fiți puternici și credeți în continuare!”, a spus Halep, pe rețelele de socializare, imediat după ce s-a luat decizia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și