Închide meniul

Simona Halep crede că tenisul nu se va relua până în septembrie: "Și unde, pe ce suprafață, în ce țară?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 8:48

Simona Halep crede că tenisul nu se va relua până în septembrie: "Și unde, pe ce suprafață, în ce țară?"

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Simona Halep a vorbit despre reluarea tenisului

Simona Halep le-a spus italienilor cât de greu îi este fără să joace tenis în această perioada. Marea noastră campioană consideră că situația actuală este una dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru mine, dacă voi avea șansa să joc din nou în septembrie și să particip la un turneu de Grand Slam va fi aceeași bucurie ca și cum aș cuceri un trofeu!

Cel mai greu de îndurat este această incertitudine. E ciudat să nu știi dacă se vor mai disputa turnee din nou. Și unde, pe ce suprafață, în ce țară? Nu putem planifica nimic”, a spus Simona Halep în presa din Italia.

Halep este deținătoarea trofeul de la Wimbledon, turneu ce s-a anulat în 2020 din cauza pandemiei.

A fost o mare tristețe, finala de anul trecut va rămâne mereu una din cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum se întâmplă ceva pe lângă care tenisul nu mai este așa important. Trebuie doar să aștept încă ceva timp pentru a-mi putea apăra titlul” a mai spus campioana de la All England Club.

Reclamă

Reacția Simonei Halep după ce turneul de la Wimbledon a fost anulat

Îmi pare rău să aud că a fost confirmat faptul că această ediție de Wimbledon nu va mai avea loc în acest an. Finala de anul trecut a fost poate cea mai frumoasă zi din viața mea.

Dar acum trecem prin ceva mai mare decât tenisul. Vestea cea bună este că Wimbledonul va reveni anul viitor. Asta înseamnă că nu trebuie să îmi mai apăr titlul la Wimbledon. Fiți puternici și credeți în continuare!”, a spus Halep, pe rețelele de socializare, imediat după ce s-a luat decizia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep crede că tenisul s-ar relua cel mai devreme în septembrie
  • Halep se află în izolare în România
  • Turneele de tenis au fost suspendate din cauza pandemiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și