Închide meniul

Roger Federer, decizia luată după înfrângerea de la Doha! "Este mai bine aşa"

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2021, 6:13

Reclamă
Roger Federer, decizia luată după înfrângerea de la Doha! "Este mai bine aşa"

Profimediaimages

Roger Federer, decizia luată după eliminarea de la Doha

"A fost minunat să revin în circuit, m-am bucurat de fiecare minut jucat din nou în Doha. Îi mulţumesc mult celei mai bune şi loiale echipe care m-a ajutat să ajung aici. Am decis că este mai bine să mă întorc la antrenamente şi, ca urmare, am decis să mă retrag din turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare", a scris Federer, pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, primele meciuri după o pauză de 14 luni

Cap de serie 2 la Doha, Federer l-a bătut în primul meci pe Daniel Evans, 7-6, 3-6, 7-5, în turul secund. Aceasta a fost primul meci disputat de marele campion elveţian după o pauză de 14 luni. Lipsa meciurilor s-a simţit în faza sferturilor, acolo unde a fost învins de Nikoloz Basilashvili, 6-3, 1-6, 5-7. El a ratat şi o minge de meci înainte de a se recunoaşte bătut. 

"Am venit de atât de departe încât mă bucur că am putut juca două meciuri de trei seturi. Încă nu sunt sută al sută, văd asta, simt asta. Dar scopul este să fiu sută la sută pentru sezonul de iarbă", a declarat jucătorul care va împlini 40 de ani în august.

Roger Federer jucase ultima oară la Australian Open 2020

Înainte de revenirea de la Doha, ultima partidă disputată de Federer fusese în semifinalele de la Australian Open, acolo unde era învins de Novak Djokovic. El a suferit o accidentare şi a reluat antrenamentele la finalul lui martie 2020, în urma unei operaţii la genunchiul drept, pe 3 februarie. 

În iunie, Federer declara că îşi încheie sezonul 2020, după ce suferea o nouă intervenţie chirurgicală. Nefiind la 100%, deţinătorul de 20 de turnee de Grand Slam a luat decizia să sară şi peste debutul acestui sezon, nefiind prezent la Australian Open. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și