Închide meniul

Roger Federer, decizia luată după înfrângerea de la Doha! "Este mai bine aşa"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2021, 6:13

Roger Federer, decizia luată după înfrângerea de la Doha! "Este mai bine aşa"

Profimediaimages

Roger Federer, decizia luată după eliminarea de la Doha

"A fost minunat să revin în circuit, m-am bucurat de fiecare minut jucat din nou în Doha. Îi mulţumesc mult celei mai bune şi loiale echipe care m-a ajutat să ajung aici. Am decis că este mai bine să mă întorc la antrenamente şi, ca urmare, am decis să mă retrag din turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare", a scris Federer, pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, primele meciuri după o pauză de 14 luni

Cap de serie 2 la Doha, Federer l-a bătut în primul meci pe Daniel Evans, 7-6, 3-6, 7-5, în turul secund. Aceasta a fost primul meci disputat de marele campion elveţian după o pauză de 14 luni. Lipsa meciurilor s-a simţit în faza sferturilor, acolo unde a fost învins de Nikoloz Basilashvili, 6-3, 1-6, 5-7. El a ratat şi o minge de meci înainte de a se recunoaşte bătut. 

"Am venit de atât de departe încât mă bucur că am putut juca două meciuri de trei seturi. Încă nu sunt sută al sută, văd asta, simt asta. Dar scopul este să fiu sută la sută pentru sezonul de iarbă", a declarat jucătorul care va împlini 40 de ani în august.

Roger Federer jucase ultima oară la Australian Open 2020

Înainte de revenirea de la Doha, ultima partidă disputată de Federer fusese în semifinalele de la Australian Open, acolo unde era învins de Novak Djokovic. El a suferit o accidentare şi a reluat antrenamentele la finalul lui martie 2020, în urma unei operaţii la genunchiul drept, pe 3 februarie. 

În iunie, Federer declara că îşi încheie sezonul 2020, după ce suferea o nouă intervenţie chirurgicală. Nefiind la 100%, deţinătorul de 20 de turnee de Grand Slam a luat decizia să sară şi peste debutul acestui sezon, nefiind prezent la Australian Open. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și