Închide meniul

Roger Federer, mesaj pentru fani în timpul crizei de coronavirus: ”Rămâneți pozitivi”

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 14:10

Reclamă
Roger Federer, mesaj pentru fani în timpul crizei de coronavirus: ”Rămâneți pozitivi”

Mesajul lui Roger Federer după Elveția - Spania

Hepta

”Salut, oameni buni. Am decis să vă arăt un clip video cu antrenamentele mele de acasă. Lovesc într-un perete pentru că astea sunt condițiile. Acum este mai important ca niciodată să ascultați ce vă spun autoritățile. Trebuie să ne adaptăm la această situția și să stăm în casă. Rămâneți pozitivi”, a spus Federer într-un clip video postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, devastat după ce Wimbledonul a fost anulat

Lui Roger Federer nu i-a picat deloc bine vestea că turneul de la Wimbledon a fost anulat. Federer, ajuns la 39 de ani, mai are șanse mici să își încheie cariera cu încă un turneu de Mare Șlem în palmares.

În 2021, Federer va avea 40 de ani atunci când va participa la Wimbledon și la Jocurile Olimpice din Tokyo. Jucătorul elvețian a câștigat ultimul Mare Șlem în 2018, în Australia. Federer nu s-a mai impus la Wimbledon din 2017, însă rămâne tenismenul cu cele mai multe trofee la Londra – 8.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
16:48

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 mai 2024

16:43

FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică

16:42

Rafael Nadal – Alexander Zverev, duel „de foc” în primul tur de la Roland Garros! Cu cine va juca Novak Djokovic

16:33

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros! Cu cine vor juca Cîrstea, Bogdan, Begu şi Cristian

16:33

Gigi Becali continuă campania de transferuri pentru Liga Campionilor! Negocieri avansate cu un alt jucător de la Farul

16:18

Porsche Mobil 1 Supercup Monte Carlo 2024, LIVE în AntenaPLAY! Sesiunea de antrenamente, de la 17:30

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și