Închide meniul

Experții au prefațat meciul Simonei Halep cu Saisai Zheng + suma fabuloasă obținută de româncă după victoria din primul tur

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 20:31

Experții au prefațat meciul Simonei Halep cu Saisai Zheng + suma fabuloasă obținută de româncă după victoria din primul tur

profimediaimages

Simona Halep - Saisai Zheng, în turul al doilea la Madrid

Simona Halep a trecut în primul tur de la Sara Sorribes Tormo, scor 6-0, 7-5. Adversara ei de duminică, Saisai Zheng, a eliminat-o pe poloneza Magda Linette (locul 48 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Experții au prefațat meciul dintre Simona Halep și Saisai Zheng

Ținând cont de statutul celor două jucătoare, specialiștii de la Sportskeeda se așteaptă la o victorie clară a Simonei Halep.

"Viteza și defensiva lui Halep sunt printre cele mai bune din turneu și, de asemenea, a găsit multă adâncime și putere în loviturile sale împotriva lui Sorribes Tormo. Jocul ei la retur este, de asemenea, o amenințare considerabilă pentru orice adversar.

Forma lui Zheng înaintea meciului cu Halep nu este deosebit de bună. Dacă chinezoaica nu reușește să-și găsească consistența încă de la început, Zheng va fi aproape sigur pedepsită de Halep. Predicția noastră este că Halep va câștiga în două seturi", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.

Halep și Zheng au avut emoții în primul tur. Simona a spulberat-o pe Sara Sorribes Tormo în primul set, scor 6-0, dar a căzut inexplicabil în cel de-al doilea. După ce a condus cu 5-1, românca s-a văzut egalată. A câștigat până la urmă actul secund cu 7-5.

Reclamă

Zheng a avut nevoie de trei seturi ca să o învingă pe poloneza Linette. Deși chinezoaica a început meciul puternic, ea și-a pierdut din prospețime în setul al doilea. Zheng a trebuit să se bazeze pe câteva erori din partea lui Linette ca să se redreseze.

Simona Halep, premiu consistent după victoria cu Sara Sorribes Tormo

Pentru calificarea în turul 2 la Madrid, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 20.000 de euro! Suma este una importantă, dar nu se compară cu premiile din alți ani. 

La ediţia din acest an, Ion Ţiriac a redus drastic premiile din cauza pandemiei. Câştigătorii de anul acesta vor primi 315.000 de euro, spre deosebire de cei din 2019, cea mai recentă ediţie, când primul loc a fost recompensat cu 1,2 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3
  • 315.160 de euro / câştigător
  • 188.280 de euro / finalist
  • 106.690 de euro / semifinale
  • 58.370 de euro / sferturi
  • 36.400 de euro / optimi
  • 22.720 de euro / turul al doilea
  • 15.060 de euro / primul tur
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și