Închide meniul

Experții au prefațat meciul Simonei Halep cu Saisai Zheng + suma fabuloasă obținută de româncă după victoria din primul tur

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 20:31

Experții au prefațat meciul Simonei Halep cu Saisai Zheng + suma fabuloasă obținută de româncă după victoria din primul tur

profimediaimages

Simona Halep - Saisai Zheng, în turul al doilea la Madrid

  • Simona Halep - Saisai Zheng, în turul al doilea de la Madrid
  • Specialiștii au oferit verdictul final

Simona Halep a trecut în primul tur de la Sara Sorribes Tormo, scor 6-0, 7-5. Adversara ei de duminică, Saisai Zheng, a eliminat-o pe poloneza Magda Linette (locul 48 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Experții au prefațat meciul dintre Simona Halep și Saisai Zheng

Ținând cont de statutul celor două jucătoare, specialiștii de la Sportskeeda se așteaptă la o victorie clară a Simonei Halep.

"Viteza și defensiva lui Halep sunt printre cele mai bune din turneu și, de asemenea, a găsit multă adâncime și putere în loviturile sale împotriva lui Sorribes Tormo. Jocul ei la retur este, de asemenea, o amenințare considerabilă pentru orice adversar.

Reclamă

Forma lui Zheng înaintea meciului cu Halep nu este deosebit de bună. Dacă chinezoaica nu reușește să-și găsească consistența încă de la început, Zheng va fi aproape sigur pedepsită de Halep. Predicția noastră este că Halep va câștiga în două seturi", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.

Halep și Zheng au avut emoții în primul tur. Simona a spulberat-o pe Sara Sorribes Tormo în primul set, scor 6-0, dar a căzut inexplicabil în cel de-al doilea. După ce a condus cu 5-1, românca s-a văzut egalată. A câștigat până la urmă actul secund cu 7-5.

Reclamă

Zheng a avut nevoie de trei seturi ca să o învingă pe poloneza Linette. Deși chinezoaica a început meciul puternic, ea și-a pierdut din prospețime în setul al doilea. Zheng a trebuit să se bazeze pe câteva erori din partea lui Linette ca să se redreseze.

Simona Halep, premiu consistent după victoria cu Sara Sorribes Tormo

Pentru calificarea în turul 2 la Madrid, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 20.000 de euro! Suma este una importantă, dar nu se compară cu premiile din alți ani. 

La ediţia din acest an, Ion Ţiriac a redus drastic premiile din cauza pandemiei. Câştigătorii de anul acesta vor primi 315.000 de euro, spre deosebire de cei din 2019, cea mai recentă ediţie, când primul loc a fost recompensat cu 1,2 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3
  • 315.160 de euro / câştigător
  • 188.280 de euro / finalist
  • 106.690 de euro / semifinale
  • 58.370 de euro / sferturi
  • 36.400 de euro / optimi
  • 22.720 de euro / turul al doilea
  • 15.060 de euro / primul tur

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”