Închide meniul

Ce lovitură pentru Steaua! FCSB ar putea inaugura noul stadion din Ghencea. Anunțul făcut de FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 6:33

Ce lovitură pentru Steaua! FCSB ar putea inaugura noul stadion din Ghencea. Anunțul făcut de FRF

AS47

Stadionul Steaua este gata

Supercupa nu s-a mai jucat în sezonul precedent, din cauza pandemiei de COVID-19, iar FRF are de gând să o programeze în luna aprilie, printre arenele luate în calcul se numără și stadionul Steaua. Supercupa se va disputa între CFR, care a câștigat titlul, și FCSB, deținătoarea Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am discutat în Comitetul Executiv acest subiect, dar intenționăm să organizăm Supercupa în luna aprilie. Căutăm o dată pentru acest meci și ne așteptăm ca publicul să se bucure de un asemenea eveniment”, a anunțat Răzvan Burleanu într-o conferință de presă.

Pe lângă arena din Ghencea, FRF mai ia în calcul și stadioanele din Ploiești, dar și Arcul de Triumf.

Stadionul Steaua

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și