Închide meniul

Stadion de 30.000 de locuri pentru Dinamo! Singura condiţie pentru o arenă de 5 stele. Anunţul făcut de CNI

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 6:06

Reclamă
Stadion de 30.000 de locuri pentru Dinamo! Singura condiţie pentru o arenă de 5 stele. Anunţul făcut de CNI

Hepta

Cum va arăta noul stadion Dinamo

"Eu sper din tot sufletul, până la urmă pentru binele fotbalului. Până la urmă întotdeauna rivalitatea va aduce performanță. Acolo au fost acele probleme juridice, nici clubul nu a mai putut să investească bani, nici echipa de fotbal, din ce am înțeles ei vor să vadă dacă într-adevăr stadionul acela mai poate să funcționeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo poate avea un stadion de 5 stele

Pentru binele fotbalului, trebuie să facem și acel stadion. Că va fi anul acesta, că va fi anul viitor… rămâne de văzut. Avem făcută licitația și semnat contractul pentru de fezabilitate, deci pentru concept.

Dacă renunță la pista de atletism, da, poți să faci un stadion de 30.000 de locuri. Dar pe stadionul central, nu pe velodrom. În față, dacă se renunță la pista de atletism… ați văzut acum, stadioanele sunt mult mai adunate și le ridici. Orice zonă are constrângerile ei arhitecturale, la care trebuie să te raportezi”, a comentat Cefalan, în cadrul emisiunii ”Națiunea Stelistă”.

Noi detalii despre Stadionul Dinamo

Stadionul din Ștefan cel Mare a fost inclus inițial în proiectul pentru Euro 2020. Cu toate acestea, lucrările au fost suspendate. Arena n-a fost cedată Centrului Național de Investiții.

Prin urmare, nu se cunoaște cine este actualul proprietar al stadionului din Ștefan cel Mare. Când acest lucru va fi stabilit, lucrările vor putea demara. 

Reclamă

"Încă nu s-au terminat procesele. Judecătorul încă n-a dat sentința definitivă. Există un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred că în cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, în așa fel încât să se poată construi un complex sportiv.

Complexul Sportiv va conține sală de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de câștigat”, a spus George Cosac, la începutul lunii.

Actuala arenă din Ștefan cel Mare a fost inaugurată în 1952. Stadionul are o capacitate de 15.032 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și