Închide meniul
Video

WorkOut from Home! Sabrina Ghiţescu a terminat ASE-ul, dar nu face economie la sport. Soluţia pentru a face sport acasă: "E foarte important, trebuie doar să vrei!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 17:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:16

I se spune Sabrina XXS, dar e cunoscută şi ca fata care te slăbeşte fără dietă scrisă.  Sabrina a făcut ASE-ul şi a lucrat ca broker, înainte să descopere pasiunea pentru fitness.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut o muză, o tipă care arată foarte bine, foarte fit şi prin 2011 nu prea vedeai aşa ceva pe stradă şi am vrut să arăt ca ea", a spus Sabrina Ghiţescu. 

În pandemie, Sabrina a stat acasă, dar n-a stat degeaba. A început să ţină antrenamente on-line.

"Nu există nicio limită de vârstă la antrenamentele din casă. Trebuie doar să vrei", a mai spus Sabrina Ghiţescu. 

"Ţinem piciorul întins şi tot abdomenul încordat", e una dintre indicaţiile Sabrinei.  10 02 

Reclamă

"Oamenii trebuie să înţeleagă ce este foarte important să se mişte acasă", spune Sabrina Ghiţescu.  

Iar un aparat ajută la sport. Cei care vor să câştige un aparat pentru mişcare acasă, trebuie să se înscrie în concurs, pe site-ul as.ro. 

"Fac mişcare de minim de 4 ori pe săptămână", mai spune Sabrina Ghiţescu. În timp ce face exerciţiile, Sabrina Ghiţescu le şi explică. 

Reclamă 4 / 0/3

"Aici lucrăm marele fesier, piciorul trebuie să stea închis. Ridicare de picior în lateral, ţinem piciorul întins şi tot abdomenul încordat. Lucrează aici muşchii. Tragem inelul sub bărbie, coatele mai sus de umeri", sunt indicaţiile date de Sabrina Ghiţescu. 

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

  • Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și