Închide meniul

FC Argeș – Dinamo 1-2 | „Câinii”, cinci victorii la rând în Liga 1! Deian Sorescu, gol din pasa lui Gol! Mai au nevoie de un punct pentru a evita „barajul”

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2021, 18:25

Reclamă
FC Argeș – Dinamo 1-2 | „Câinii, cinci victorii la rând în Liga 1! Deian Sorescu, gol din pasa lui Gol! Mai au nevoie de un punct pentru a evita „barajul

Hepta

Deian Sorescu a înscris din nou pentru Dinamo

Dinamo a învins-o şi pe FC Argeş, scor 2-1, şi a ajuns la cinci victorii consecutive în play-out. Mihaiu şi Sorescu au marcat golurile „câinilor”, care sunt ca şi salvaţi de la retrogradare. Mediop a marcat pentru gazde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 10 în play-out, cu 30 de puncte. De partea cealaltă, FC Argeş rămâne pe locul 8, cu 31 de puncte.

FC Argeș – Dinamo 1-2

Min. 90: Final de meci. Dinamo a obţinut a cincea victorie la rând în Liga 1!

Min. 82: GOOOLLL Dinamo! Deian Sorescu a primit o pasă excelentă de la Gol şi a trimis mingea pe lângă Greab!

Reclamă

Min. 59: GOOLLL FC Argeş! Mediop a reuşit un super-gol şi a restabilit egalitatea. Atacantul din Senegal a şutat din întoarcere, din afara careului, şi l-a învins pe portarul lui Dinamo!

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Piteşti! Dinamo conduce cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 44: Ocazie FC Argeş! Dumitru a reluat cu capul, însă balonul a trecut peste poarta apărată de Eşanu.

Min. 12: GOOOLLL Dinamo! Andreas Mihaiu a deschis scorul la Piteşti şi s-a revanşat în faţa fanilor după episodul din Cupa României.

Min. 2: Piteştenii puteau primi penalty încă din minutul 2, după ce Puljic l-a ţinut în careu pe Georgian Honciu. Fundaşul oaspeţilor risca să primească şi cartonaş roşu.

Min. 1: A început meciul!

Update: FC Argeş nu va putea conta pe cel mai important jucător al ei, Malele, dar nici pe Maric. Primarul Cristian Gentea a lansat acuzaţii dure.

„Din păcate, văd că Malele și Maric, dintr-o dată, simt dureri! Sunt șocat! Și de Malele, dar mai ales de Maric! Unde s-a lovit? În baie?”, a transmis Cristian Gentea, ieri, pe pagina sa de Facebook.

FC Argeş (4-2-3-1): Greab – Tofan, Turda, Boldor, Mușat – Colli, Șerban – Dumitru, Honciu, De Jonghe – Mitoi; Rezerve: Micle, Leca, Deslandes, Grecu, Năstăsie, Teles, Barbu, Palic, NDiaye Mediop

Reclamă

Antrenor: Andrei Prepeliță

Dinamo (3-5-2): Eșanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Achim, Anton, Gol, Filip – Mihaiu, Nemec; Rezerve: Kongshavn, Grigore, A. Radu, Fabbrini, Nepomuceno, Bani, Crețu, Morsay, Blejdea

Antrenor: Dusan Uhrin

Dinamo este pe locul 6 în play-out înaintea acestei partide, ultimul care evită barajul. „Câinii” au adunat 4 victorii consecutive și au scăpat de retrogradarea directă. Dusan Uhrin a reușit să resusciteze echipa din Ștefan cel Mare, după serie neagră sub comanda lui Gigi Mulțescu.

Dinamo vine după 2-0, „acasă”, împotriva lui Hermannstadt. Paul Anton a marcat atunci două goluri din penalty și a asigurat o victorie crucială pentru „câini”, în lupta pentru evitarea retrogradării.

Echipa şi-a schimbat mult atitudinea. Asta face diferenţa faţă de perioada în care nu câştigam. Suntem mai compacţi pe teren, alergăm mai mult. Muncim mai mult acum şi avem şi rezultate. Nu e uşor să joci la fiecare două-trei zile. Dar Dinamo nu e o echipă care să retrogradaze
Ante Puljic, după Dinamo – Hermannstadt 2-0

Emoțiile continuă însă pentru echipa lui Dusan Uhrin. FC Voluntari s-a impus cu 3-0 pe terenul Astrei și i-a egalat la puncte pe „câini” (27). Dinamo a beneficiat de rotunjire la intrarea în play-out, astfel că, în caz de egalitate de puncte, dinamoviștii vor fi dezavantajați.

De cealaltă parte, FC Argeș ocupă locul secund în play-out, cu 31 de puncte. Piteștenii nu au emoții în privința retrogradării și visează la primul loc. Echipa lui Prepeliță se poate apropia la un singur punct de liderul Chindia, care a pierdut 0-2 cu Viitorul.

În sezonul regulat, FC Argeș și Dinamo și-au împărțit victoriile. A fost 1-0 pentru „câini” la Pitești, grație super-golului lui Juan Camara, și 2-1 pentru FC Argeș în Ștefan cel Mare. La căpătul acelui meci, Jerry Gane și-a dat demisia de la Dinamo.

 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și