Închide meniul

Gigi Becali, transfer de Champions League! Prima lovitură pe care o dă Marius Șumudică la FCSB

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 8:45

Reclamă
Gigi Becali, transfer de Champions League! Prima lovitură pe care o dă Marius Șumudică la FCSB

Hepta

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni la FCSB

Gigi Becali, transfer de Champions League! Din informațiile AS.ro, finanțatorul FCSB va aduce la echipă copilul de suflet al lui Șumudică. Este vorba despre Constantin Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, transfer de Champions League

Constantin Budescu e gata să revină în România, după experiența din Arabia. Un atuu important în revenirea lui Budescu la FCSB este numirea lui Marius Șumudică pe banca tehnică.

Gigi Becali, transfer de Champions League la FCSB, prin venirea lui Budescu. Pe lângă magia pe care o face pe teren cu mingea, Budescu a acumulat suficientă experiență pentru a putea fi un adevărat lider.

Constantin Budescu e gata să revină la FCSB

Budescu este legat încă un an de cei de la Damac, dar „magicianul” e gata să revină la FCSB. Gigi Becali îl așteaptă cu brațele deschise dacă își rezolvă situația acolo.

„Pe Budescu îl aștept la FCSB oricând vrea el să vină. Eu știu ce înțelegere am avut cu el când a plecat la arabi, iar el știe că dacă vrea să revină la noi, eu nu am nimic împotrivă. Este un jucător foarte bun”, spunea Becali acum câteva zile.

Reclamă

Marius Şumudică, contract pe 3 ani cu FCSB

Marius Şumudică este noul antrenor al celor de la FCSB. Gigi Becali a confirmat în exclusivitate pentru AS.ro mutarea bombă din fotbalul românesc.

Aceasta este oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Marius Şumudică, care este noul antrenor al celor de la FCSB. Gigi Becali a confirmat în exclusivitate pentru AS.ro mutarea bombă din fotbalul românesc.

Marius Şumudică, antrenor la FCSB – e bomba detonată în fotbalul românesc. Patronul FCSB s-a înţeles cu tehnicianul care a mai câştigat titlul în România cu Astra. Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și