Închide meniul

Gigi Becali, transfer de Champions League! Prima lovitură pe care o dă Marius Șumudică la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 8:45

Gigi Becali, transfer de Champions League! Prima lovitură pe care o dă Marius Șumudică la FCSB

Hepta

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni la FCSB

Gigi Becali, transfer de Champions League! Din informațiile AS.ro, finanțatorul FCSB va aduce la echipă copilul de suflet al lui Șumudică. Este vorba despre Constantin Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, transfer de Champions League

Constantin Budescu e gata să revină în România, după experiența din Arabia. Un atuu important în revenirea lui Budescu la FCSB este numirea lui Marius Șumudică pe banca tehnică.

Gigi Becali, transfer de Champions League la FCSB, prin venirea lui Budescu. Pe lângă magia pe care o face pe teren cu mingea, Budescu a acumulat suficientă experiență pentru a putea fi un adevărat lider.

Constantin Budescu e gata să revină la FCSB

Budescu este legat încă un an de cei de la Damac, dar „magicianul” e gata să revină la FCSB. Gigi Becali îl așteaptă cu brațele deschise dacă își rezolvă situația acolo.

„Pe Budescu îl aștept la FCSB oricând vrea el să vină. Eu știu ce înțelegere am avut cu el când a plecat la arabi, iar el știe că dacă vrea să revină la noi, eu nu am nimic împotrivă. Este un jucător foarte bun”, spunea Becali acum câteva zile.

Reclamă

Marius Şumudică, contract pe 3 ani cu FCSB

Marius Şumudică este noul antrenor al celor de la FCSB. Gigi Becali a confirmat în exclusivitate pentru AS.ro mutarea bombă din fotbalul românesc.

Aceasta este oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Marius Şumudică, care este noul antrenor al celor de la FCSB. Gigi Becali a confirmat în exclusivitate pentru AS.ro mutarea bombă din fotbalul românesc.

Marius Şumudică, antrenor la FCSB – e bomba detonată în fotbalul românesc. Patronul FCSB s-a înţeles cu tehnicianul care a mai câştigat titlul în România cu Astra. Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce jucător vrea Gigi Becali să aducă
  • Fotbalistul a mai evoluat pentru FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și