Închide meniul

VIDEO. Diego Simeone, imagini memorabile! A cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid. „Ce suntem noi? / O echipă!”

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 13:26

Reclamă
VIDEO. Diego Simeone, imagini memorabile! A cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid. „Ce suntem noi? / O echipă!

Profimedia

Diego Simeone, imagini memorabile: a cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid

Diego Simeone, imagini memorabile! Tehnicianul lui Atletico Madrid a cântat alături de fiicele sale imnul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone, imagini memorabile! A cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid

Momentul a avut loc pe stadionul din Valladolid, la finalul meciului care i-a adus titlul lui Atletico, după o pauză de 7 ani.

Clipul a devenit viral pe internet unde a fost vizionat de milioane de ori. „Ce suntem noi? / O echipă! … O echipă! / Cântăm imnul lui Atleti?!”, a fost dialogul lui Simeone cu Francesca, în vârstă de 5 ani, şi cu Valentina, în vârstă de 6 ani. Fiica mai mare a dovedit că ştie pe de rost toate versurile imnului!

Francesca şi Valentina sunt fiicele pe care Diego Simeone le are cu fostul fotomodel Carla Pereyra, care are cu 17 ani mai puţin decât antrenorul lui Atletico.

Reclamă

Simeone mai are trei băieţi din prima căsătorie: Gianluca, Giovanni şi Giulianni. El este divorţat de Caroline Baldini din 2008.

Diego Simeone, cel mai titrat antrenor din istoria lui Atletico Madrid

În vârstă de 51 de ani, Diego Simeone a cucerit al optulea trofeu din carieră cu gruparea madrilenă şi a devenit cel mai titrat antrenor din istoria clubului. Două titluri în Spania, două trofee Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă are în palmares „Cholo”.

Diego Simeone a ţinut să îi amintească pe fanii lui Atletico Madrid cre au pierdut lupta contra coronavirusului.

Reclamă 4 / 0/3

„Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm.

Sunt diferite cele două titluri (n.r. comparativ cu cel din 2014). În zilele acestea, lumea trăiește o situație foarte tristă, dar este extraordinar faptul că am reușit să le oferim o bucurie oamenilor care au suferit foarte mult în ultimul an, a declarat Diego Simeone, imediat după câştigarea titlului.

Diego Simeone, de 10 ani antrenor la Atletico Madrid

Atletico Madrid a câştigat al 11-lea titlu din istorie şi primul după o pauză de 7 ani. Şi succesul din 2014 a fost tot cu Diego Simeone pe banca tehnică. Argentinianul, instalat ca antrenor în 2011, a fost campion cu Atletico şi în 1996, ca jucător.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng!” Un jucător de la Petrolul a cedat, după s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și