Închide meniul

VIDEO. Diego Simeone, imagini memorabile! A cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid. „Ce suntem noi? / O echipă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 13:26

VIDEO. Diego Simeone, imagini memorabile! A cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid. „Ce suntem noi? / O echipă!

Profimedia

Diego Simeone, imagini memorabile: a cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid

Diego Simeone, imagini memorabile! Tehnicianul lui Atletico Madrid a cântat alături de fiicele sale imnul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone, imagini memorabile! A cântat cu fiicele sale imnul lui Atletico Madrid

Momentul a avut loc pe stadionul din Valladolid, la finalul meciului care i-a adus titlul lui Atletico, după o pauză de 7 ani.

Clipul a devenit viral pe internet unde a fost vizionat de milioane de ori. „Ce suntem noi? / O echipă! … O echipă! / Cântăm imnul lui Atleti?!”, a fost dialogul lui Simeone cu Francesca, în vârstă de 5 ani, şi cu Valentina, în vârstă de 6 ani. Fiica mai mare a dovedit că ştie pe de rost toate versurile imnului!

Francesca şi Valentina sunt fiicele pe care Diego Simeone le are cu fostul fotomodel Carla Pereyra, care are cu 17 ani mai puţin decât antrenorul lui Atletico.

Reclamă

Simeone mai are trei băieţi din prima căsătorie: Gianluca, Giovanni şi Giulianni. El este divorţat de Caroline Baldini din 2008.

Diego Simeone, cel mai titrat antrenor din istoria lui Atletico Madrid

În vârstă de 51 de ani, Diego Simeone a cucerit al optulea trofeu din carieră cu gruparea madrilenă şi a devenit cel mai titrat antrenor din istoria clubului. Două titluri în Spania, două trofee Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă are în palmares „Cholo”.

Diego Simeone a ţinut să îi amintească pe fanii lui Atletico Madrid cre au pierdut lupta contra coronavirusului.

Reclamă 4 / 0/3

„Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm.

Sunt diferite cele două titluri (n.r. comparativ cu cel din 2014). În zilele acestea, lumea trăiește o situație foarte tristă, dar este extraordinar faptul că am reușit să le oferim o bucurie oamenilor care au suferit foarte mult în ultimul an, a declarat Diego Simeone, imediat după câştigarea titlului.

Diego Simeone, de 10 ani antrenor la Atletico Madrid

Atletico Madrid a câştigat al 11-lea titlu din istorie şi primul după o pauză de 7 ani. Şi succesul din 2014 a fost tot cu Diego Simeone pe banca tehnică. Argentinianul, instalat ca antrenor în 2011, a fost campion cu Atletico şi în 1996, ca jucător.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și