Închide meniul

EXCLUSIV | Adrian Mutu, favorit să o preia pe FC U Craiova! Adrian Mititelu vrea să dea lovitura după revenirea în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 14:55 / Actualizat: 24 mai 2021, 20:41

EXCLUSIV | Adrian Mutu, favorit să o preia pe FC U Craiova! Adrian Mititelu vrea să dea lovitura după revenirea în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Mutu, favorit să o preia pe FC U Craiova

Adrian Mutu este favorit să o preia pe FC U Craiova, după demiterea lui Eugen Trică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, favorit să o preia FC U Craiova

„Briliantul” este liber de contract, iar banii nu ar fi o problemă. Fiul lui Mititelu, aflat la conducerea echipei cât timp tatăl său este la închisoare, a anunţat un buget la nivelul cluburilor de top din Liga 1. Familia Mititelu ar fi încheiat recent o afacere de 80 de milioane de euro.

„Scopul meu este acela de a câştiga trofee, am dorinţa de a antrena o echipă de club. Nu neg acest lucru şi de aceea mi-am luat o pauză, ca să mă gândesc. Trec printr-un moment bun al carierei, sper să am oferte, să mă gândesc la ele pentru că vreau să iau o decizie bună. Sper să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar şi oameni care să mă susţină”, a spus „Briliantul” la „Marius Tucă Show”. CFR Cluj a fost şi ea interesată de Mutu, când Edi Iordănescu era decis să plece din Gruia.

În vârstă de 42 de ani, Adrian Mutu a pregătit doar două echipe de club: pe Voluntari, în 2018, şi pe Al Wahda U21, în 2018-2019.

FC U Craiova s-a despărţit astăzi de antrenorul Eugen Trică, la doar o zi după ce echipa a sărbătorit câştigarea Ligii a 2-a şi revenirea pe prima scenă a fotbalului din România.

Reclamă

Eugen Trică, dat afară la o zi după sărbătoarea promovării

Pe lângă Trică, au plecat şi 8 jucători: Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda.

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a alb-albaştrilor.

„Situație mea este incertă, să vedem ce se va întâmpla de mâine încolo. Deocamdată ne bucurăm alături de suporteri. Vă rog să încetați cu aceste zvonuri (n.r. despre o trecere la CSU Craiova), eu cer să fiu respectat”, spunea ieri Trică, înainte să petreacă alături de fani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și