Închide meniul

Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal! Galezul era printre favoriții lui Carlo Ancelotti la Real Madrid. Când își va anunța decizia

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 11:34 / Actualizat: 5 iunie 2021, 14:54

Reclamă
Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal! Galezul era printre favoriții lui Carlo Ancelotti la Real Madrid. Când își va anunța decizia

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Gareth Bale vrea să se retragă

Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal. După sezoane bune în care a fost ținta principală a fanilor lui Real Madrid, galezul a mers „acasă”, la Tottenham, însă nu și-a regăsit forma de altă dată nici în Nordul Londrei. De altfel, în ultimii ani, Gareth Bale a mai jucat la nivel înalt doar pentru naționala Țării Galilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale se gândește la retragere

La Real Madrid, Bale a avut o relație complicată cu Zinedine Zidane. Fanii au crezut că acesta se va descătușa de probleme la Tottenham, dar se pare că Bale și-a pierdut complet motivația pentru fotbal.

MARCA notează că fotbalistul legitimat la Real Madrid se gândește serios să se retragă după EURO 2020. Bale ar putea astfel să se concentreze asupra golfului, una dintre marile sale pasiuni.

Gareth va reveni la Real Madrid pe 30 iunie, odată ce împrumutul său la Tottenham va expira. Galezul mai are un singur an de contract cu formația din capitala Spaniei, însă înțelegerea ar putea fi încheiată de comun acord încă din această vară. 12 milioane de euro pe sezon este salariul lui Bale la Real Madrid, unul dintre cele mai mari din echipă.

Ancelotti îl voia pe Bale la Real Madrid

Vestea posibilei retrageri a lui Gareth Bale vine ca un șoc pentru Carlo Ancelotti, noul antrenor de la Real Madrid. Italianul a fost mereu fanul jucătorului galez, reușind să-l transforme într-un superstar.

Reclamă

De altfel, Ancelotti l-a inclus pe Bale în planurile sale pentru sezonul următor. Rămâne de văzut ce decizie va lua galezul, ținând cont că Zidane nu mai este pe Bernabeu.

Crescut la Southampton, Gareth Bale s-a transferat la Tottenham în 2007. Real Madrid îl transfera în 2013, pentru 101 milioane de euro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și