Închide meniul

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei! Antrenorul lui CFR Cluj vrea să scape de regula U21: „Are un impact devastator!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 8:51

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei! Antrenorul lui CFR Cluj vrea să scape de regula U21: „Are un impact devastator!

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei din cauza regulii U21

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei. Antrenorul echipei campioane este nemulţumit de regula U21. Aceasta prevede folosirea a doi titulari care nu depăşesc vârsta de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei

Majoritatea antrenorilor au ales în sezonul trecut să schimbe după doar câteva minute pe unul dintre cei doi tineri „impuşi” în echipa de start.

„Distrugi acel jucător pe care-l schimbi! Are un impact mental devastator. Am văzut asta și la Croitoru, la Botoșani, când și-a schimbat băiatul”, a explicat Şumudică, pentru sport.ro.

Şumudică a vorbit şi despre obiectivele pe care şi le-a propus în următorul sezon cu CFR Cluj.

„Din prima zi în care am semnat cu CFR a început bătălia. Sperăm ca într-un final să câștigăm noi războiul. Îmi doresc foarte mult să ajungem cel puțin în grupele Europa League, unde cred eu că este cât de cât accesibil. Vom lupta, nu ne vom da la o parte”, a mai spus antrenorul ardelenilor pentru sursa citată.

Reclamă

Marius Şumudică, despre acordul cu CFR Cluj: „Am luat decizia în 10 minute”

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri. Antrenorul a negociat şi cu FCSB, însă a spus „da!” aproape instant când agentul său i-a prezentat oferta campioanei României.

„Oferta a fost ieri primită de agentul meu. Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Astăzi am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale și am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Eu am luat decizia de aseară. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract.

Importantă e calificarea în Champions League, dar cred că e destul de greu. Următoarea e Europa League. Conference League e un target abordabil și în ultima instanță, dar sper să nu ajungem acoo. Ar fi ultima varianta pentru CFR Cluj, dar cred că a fost privită că un eșec”, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și