Închide meniul

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei! Antrenorul lui CFR Cluj vrea să scape de regula U21: „Are un impact devastator!”

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 8:51

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei! Antrenorul lui CFR Cluj vrea să scape de regula U21: „Are un impact devastator!

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei din cauza regulii U21

  • Marius Şumudică atacă FRF
  • Ce a spus antrenorul campioanei

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei. Antrenorul echipei campioane este nemulţumit de regula U21. Aceasta prevede folosirea a doi titulari care nu depăşesc vârsta de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei

Majoritatea antrenorilor au ales în sezonul trecut să schimbe după doar câteva minute pe unul dintre cei doi tineri „impuşi” în echipa de start.

„Distrugi acel jucător pe care-l schimbi! Are un impact mental devastator. Am văzut asta și la Croitoru, la Botoșani, când și-a schimbat băiatul”, a explicat Şumudică, pentru sport.ro.

Reclamă

Şumudică a vorbit şi despre obiectivele pe care şi le-a propus în următorul sezon cu CFR Cluj.

„Din prima zi în care am semnat cu CFR a început bătălia. Sperăm ca într-un final să câștigăm noi războiul. Îmi doresc foarte mult să ajungem cel puțin în grupele Europa League, unde cred eu că este cât de cât accesibil. Vom lupta, nu ne vom da la o parte”, a mai spus antrenorul ardelenilor pentru sursa citată.

Reclamă

Marius Şumudică, despre acordul cu CFR Cluj: „Am luat decizia în 10 minute”

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri. Antrenorul a negociat şi cu FCSB, însă a spus „da!” aproape instant când agentul său i-a prezentat oferta campioanei României.

„Oferta a fost ieri primită de agentul meu. Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Astăzi am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale și am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Eu am luat decizia de aseară. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract.

Importantă e calificarea în Champions League, dar cred că e destul de greu. Următoarea e Europa League. Conference League e un target abordabil și în ultima instanță, dar sper să nu ajungem acoo. Ar fi ultima varianta pentru CFR Cluj, dar cred că a fost privită că un eșec”, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”