Închide meniul

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei! Antrenorul lui CFR Cluj vrea să scape de regula U21: „Are un impact devastator!”

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 8:51

Reclamă
Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei! Antrenorul lui CFR Cluj vrea să scape de regula U21: „Are un impact devastator!

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei din cauza regulii U21

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei. Antrenorul echipei campioane este nemulţumit de regula U21. Aceasta prevede folosirea a doi titulari care nu depăşesc vârsta de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei

Majoritatea antrenorilor au ales în sezonul trecut să schimbe după doar câteva minute pe unul dintre cei doi tineri „impuşi” în echipa de start.

„Distrugi acel jucător pe care-l schimbi! Are un impact mental devastator. Am văzut asta și la Croitoru, la Botoșani, când și-a schimbat băiatul”, a explicat Şumudică, pentru sport.ro.

Şumudică a vorbit şi despre obiectivele pe care şi le-a propus în următorul sezon cu CFR Cluj.

„Din prima zi în care am semnat cu CFR a început bătălia. Sperăm ca într-un final să câștigăm noi războiul. Îmi doresc foarte mult să ajungem cel puțin în grupele Europa League, unde cred eu că este cât de cât accesibil. Vom lupta, nu ne vom da la o parte”, a mai spus antrenorul ardelenilor pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică, despre acordul cu CFR Cluj: „Am luat decizia în 10 minute”

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri. Antrenorul a negociat şi cu FCSB, însă a spus „da!” aproape instant când agentul său i-a prezentat oferta campioanei României.

„Oferta a fost ieri primită de agentul meu. Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Astăzi am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale și am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Eu am luat decizia de aseară. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract.

Importantă e calificarea în Champions League, dar cred că e destul de greu. Următoarea e Europa League. Conference League e un target abordabil și în ultima instanță, dar sper să nu ajungem acoo. Ar fi ultima varianta pentru CFR Cluj, dar cred că a fost privită că un eșec”, pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și