Închide meniul

Bogdan Dinu, făcut KO de Dubois! Boxerul român a ratat șansa de a câștiga centura WBA Interimară

Florian Ceafalău Publicat: 6 iunie 2021, 17:59

Reclamă
Bogdan Dinu, făcut KO de Dubois! Boxerul român a ratat șansa de a câștiga centura WBA Interimară

Youtube / BT Sport

Bogdan Dinu, făcut KO de Dubois!

Bogdan Dinu, făcut KO de Dubois! Meciul nu a durat foarte mult pentru boxerul român. Acesta a avut o primă repriză decentă împotriva lui Dubois, dar englezul a reușit o lovitură ce l-a pus la podea pe Dinu, iar acesta nu a reușit să se ridice până la 10. Meciul a fost unul important, în joc fiind pusă centura WBA Interimară, un fel de jumătate de titlu mondial. Dubois va avea acum ocazia să intre intr-un meci de titlu mondial în versiunea WBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Dubois, victoria cu Dinu a fost una foarte importantă. Acesta venea după o înfrângere în carieră, cea cu Joe Joyce, din noiembrie 2020, și avea nevoie neapărat de o victorie.

Bogdan Dinu, făcut KO de Dubois! A treia înfrângere din carieră

Bogdan Dinu, făcut KO de Dubois! Este al treilea adversar cu nume pe care îl întâlnește Dinu în carieră. Din păcate, toate întâlnirile s-au terminat cu KO pentru sportivul român.

Pe lângă Dubois, Dinu a fost învins de Kubrat Pulev prin KO în runda a șaptea, în 2019, și de Jarrell Miller, prin KO în runda a patra. De altfel, Miller, a fost și partenerul de antrenament al lui Dinu pentru acest meci.

În urma meciului cu Dubois, Bogdan Dinu a ajuns la un palmares total de 20 de victorii, 16 dintre ele prin KO, și 3 înfrângeri.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și