Închide meniul

Cristiano Ronaldo o ține în șah pe Juventus! Portughezul are 3 oferte pe masă. Când ar putea să-și decidă viitorul

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 20:03

Reclamă
Cristiano Ronaldo o ține în șah pe Juventus! Portughezul are 3 oferte pe masă. Când ar putea să-și decidă viitorul

Profimedia

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus

Cristiano Ronaldo negociază cu PSG, Real Madrid și Manchester United, scrie ESPN. Portughezul mai are un singur an de contract cu Juventus, însă este dispus să accepte o nouă provocare. Sursa citată notează că plecarea lui Ronaldo de la Juventus s-ar putea produce în această vară, însă decizia finala va fi anunțată abia după EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo are 3 oferte pe masă să plece de la Juventus

Cristiano Ronaldo a vorbit deja cu Massimiliano Allegri, noul antrenor al bianconerilor. Juve ar vrea să-l păstreze și a început deja negocierile pentru un nou contract. Cu toate acestea, Ronaldo încearcă să obțină o ofertă cât mai bună și rămâne în contact și cu alte cluburi.

Un impediment în realizarea transferului îl reprezintă salariul astronomic pe care Ronaldo îl are la Juventus. De asemenea, bianconerii nu vor renunța ușor la drepturile de imagine la starului portughez.

Sursa citată notează că Manchester United rămâne în cursa pentru Ronaldo, chiar dacă Edison Cavani și-a prelungit contractul pe Old Trafford. În ceea ce le privește pe Real Madrid și PSG, ele nu și-au anunțat încă planurile.

Carlo Ancelotti, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Proaspăt instalat în funcție pe Bernabeu, Carlo Ancelotti a fost întrebat despre revenirea superstarului portughez pe Santiago Bernabeu. În 2014, cu italianul pe bancă şi Ronaldo pe teren, Real Madrid a cucerit al 10-lea trofeu de UEFA Champions League din istoria clubului.

Reclamă
Reclamă 4

„Ţin mult la Cristiano, dar nu îmi place să vorbesc despre jucători care sunt sub contract cu alte cluburi. Pot vorbi despre cât ţin la el sau despre cât de fericit sunt că se descurcă foarte bine la Juventus. Un jurnalist m-a întrebat dacă e la finalul carierei. I-am spus că da, pentru că marchează doar 35 de goluri”, a spus Ancelotti la conferinţa de prezentare.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a înscris 36 de goluri în 44 de apariții pentru Juventus. Portughezul a cucerit alături de bianconeri Cupa și Supercupa Italiei.

 

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și