Închide meniul
Foto

Momente copleşitoare după ce LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA! Gestul uriaş făcut de Kareem Abdul-Jabbar în faţa lui „King James!”

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 8 februarie 2023, 8:46

Au fost momente copleşitoare după ce starul de la Lakers, LeBron James, a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA. Meciul s-a oprit imediat, iar toată lumea l-a aplaudat. Copiii starului de la Lakers, dar şi mama lui au venit să îl felicite.

Reclamă
Momente copleşitoare după ce LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA! Gestul uriaş făcut de Kareem Abdul-Jabbar în faţa lui „King James!”

Gest uriaş făcut de Kareem Abdul-Jabbar în faţa lui Lebron James

Profimedia

LeBron James a depăşit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA, joi, la meciul cu Oklahoma City Thunder. Cu 38.388 de puncte, LeBron l-a depăşit pe KAJ, care avea 38.387 puncte şi stabilise acest record în 1984, cu opt luni înainte ca „Regele James” să se nască, informează news.ro. 

Reclamă

Momente copleşitoare după ce LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

Imediat după ce LeBron James a marcat coşul prin care a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA, meciul s-a oprit pentru la starul de la Lakers să primească felicitările. Toată lumea l-a aplaudat, iar pe teren au apărut copiii acestuia, dar şi mama lui.

Reclamă

La finalul partidei, Kareem Abdul-Jabbar, cel care deţinea recordul de puncte din NBA, a venit personal să îl felicite. Acesta l-a îmbrăţişat şi i-a pasat simbolic o minge, prin care îi recunoaşte titlul de cel mai bun jucător din istoria NBA.

38,387 🤝 38,388
Kareem Abdul-Jabbar officially passes the record on to LeBron James pic.twitter.com/uH3f2wmlQA
— The Laker Files (@LakerFiles) February 8, 2023

LeBron James a depăşit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

LeBron James are 20 de sezoane în NBA şi 1.410 meciuri jucate. James, care avea nevoie de 36 de puncte, a depăşit recordul cu zece secunde înainte de finalul sfertului trei al meciului cu Oklahoma City Thunder.

Înainte de sfertul patru, LeBron a fost felicitat în teren de Jabbar, aflat în sală şi care s-a retras din activitate în 1989.

Vreau să le mulțumesc fanilor Lakers, sunteți unici. Să pot fi în prezența unei legende cum este Kareem înseamnă foarte mult pentru mine. Pentru frumoasa mea soție, pentru fata mea, pentru băieții mei, prietenii mei, familia mea, mama mea, pentru toți cei care au fost alături de mine pe acest drum în ultimii 20 de ani. Vreau să vă mulțumesc, pentru că nu aș fi eu fără voi. Ajutorul, pasiunea și sacrificiile voastre m-au ajutat să ajung în acest punct„, a spus LeBron James după ce a rescris istoria în NBA.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea