Închide meniul

Eliza Samara a învins-o pe Yu-Wen Huang în primul tur la Campionatului Mondial de tenis de masă, care este în direct în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 20 mai 2023, 16:05 / Actualizat: 28 mai 2023, 14:23

Reclamă
Eliza Samara a învins-o pe Yu-Wen Huang în primul tur la Campionatului Mondial de tenis de masă, care este în direct în AntenaPLAY

Eliza Samara - Yu-Wen Huang LIVE VIDEO

Eliza Samara, în timpul unui meci / Profimedia Images

Eliza Samara a învins-o pe Yu-Wen Huang în primul tur la Campionatului Mondial de tenis de masăde la Durban. Competiţia este LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre cele două sportive. Samara e pe locul 35 în clasamentul mondial, a doua cea mai bună româncă, după Bernadette Szocs (23).

Eliza Samara – Yu-Wen Huang

Update 16.10: Eliza Samara – Yu-Wen Huang  11-9, 11-6, 9-11, 11-6, 9-11, 11-2. Victorie fantastică pentru jucătoarea din România.

Update 16.10: Eliza Samara – Yu-Wen Huang  11-9, 11-6, 9-11, 11-6, 9-11. Yu-Wen s-a apropiat la un singur set de Samara.

Update 16.05: Eliza Samara – Yu-Wen Huang  11-9, 11-6, 9-11, 11-6. Eliza este la un set distanţă de calificarea în turul următor.

Reclamă

Update 15.57: Eliza Samara – Yu-Wen Huang  11-9, 11-6, 9-11. Sportiva din Taiwan şi-a adjudecat setul trei şi pune presiune pe Samara.

Update 15.50: Eliza Samara – Yu-Wen Huang  11-9, 11-6. Jucătoarea noastră a câştigat fără emoţii setul secund! Este tot mai aproape de victorie.

Update 15.42: Eliza Samara – Yu-Wen Huang  11-9. Revenire spectaculoasă a Elizei, care a reuşit să câştige primul set!

Reclamă 4 / 0/3

Update 15.35: A început meciul româncei!

”E un campionat mondial foarte greu. Aș vrea să îmi apăr cu Andreea locul cinci la dublu, iar la simplu, acum un an, am pierdut în turul 2, deci mă aștept măcar să trec două-trei tururi.

Începând din luna februarie, am fost acasă opt zile adunate. Sunt obosită, dar la lot am de toate, recuperare bună. Sunt refăcută. Este altceva la Mondial, când vezi că sunt cei mai buni. Am un avantaj că turul 1, dacă ești mai bine clasat, nu poți juca contra celor mai buni.

Dacă nu mă lasă psihicul, pot să mai joc. Psihicul este cel mai important. Sunt și asiaticele oameni, faptul că cu pandemia, ele nu au mai jucat foarte mult, așa câ, atunci când vin la turneele foarte mari, joacă cu o oarecare presiune, noi nu jucăm cu presiune. Eu cred că la Mondiale vor juca mult mai bine”, a spus Eliza Samara, citată de frtmromania.ro.

Elizabeta Samara a câştigat Liga Campionilor

Cu o lună și jumătate în urmă, Eliza Samara a câștigat Liga Campionilor. Este al patrulea trofeu al Ligii Campionilor pentru Elizabeta Samara, care a mai cucerit cel mai important titlu european la nivel de club în 2015 cu Fenerbahce şi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă, Enea Siarkopol Tarnobrzeg.

Echipa poloneză Enea Siarkopol Tarnobrzeg a învins fără drept de apel Metz TT, echipa Adinei Diaconu. După 3-0 în turul din Franţa, şi la returul din Polonia scorul a fost acelaşi.

În vârstă de 34 de ani, Elizabeta Samara este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă din istoria României. Samara e de 4 ori campioană europeană la simplu la tenis de masă, cucerind medalia de aur în 2005, 2009, 2011 și 2015.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și