Închide meniul

Conor McGregor a prezis că îşi va multiplica de zece ori averea până în 2023. Declaraţia care a stârnit rumoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 noiembrie 2020, 10:59

Conor McGregor a prezis că îşi va multiplica de zece ori averea până în 2023. Declaraţia care a stârnit rumoare

Profimedia

Conor Mcgregor își va multiplica averea

8.3 milioane de urmăritori are McGregor pe contul său de Twitter. Unul dintre aceştia l-a pus să prezică în ce moment va deveni miliardar. Răspunsul a venit cu rapiditate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Connor McGregor, convins că va deveni miliardar

"La 35 de ani!", a reacţionat unul dintre cei mai bine plătiţi luptători din lume, citat de The Sun. Aşadar, McGregor este convins că până în 2023 va ajunge, de la o avere de 100 de milioane de lire sterline, la una de zece ori mai mare.

Conor McGregor a anunţat, în vară, că se retrage din activitate. A fost a treia oară când a făcut acest anunţ. Starul din luptele în cuşcă a avut o bursă asigură de 30 de milioane de dolari numai în meciul cu Floyd Mayweather, din 2017.

Irlandezul nu se uită la bani şi tocmai şi-a cumpărat un yacht de senzaţie, pe care a plătit aproximativ 2.7 milioane de lire sterline. McGregor are succes în afaceri. Un brand de whisky îi aduce încasări uriaşe. În primul an de la lansare au fost vânzări de aproximativ 700 de milioane de lire sterline.

Un moldovean îl scapă de accidentări pe Conor McGregor

Un moldovean este omul din spatele lui Conor McGregor. Doctor Pain îl transformă într-o maşină de luptă pe starul din cuşcă. Îl cheamă Vasile, îl "torturează" pe McGregor la masaj şi îl scapă de boli cu palincă şi ierburi.

Reclamă

Vasile Bria este de şase ani maseur, fizioterapeut şi osteopat pentru Conor. Omul a muncit în construcţii înainte să-l întâlnească pe irlandezul nebun din cuşcă.

"Ca să vă spun cinstit, nici nu l-am cunoscut. Eu m-am ridicat sus şi el mi-a zis: 'Eu sunt Conor McGregor. Oi fi tu Conor McGregor… ia scrie aici, în telefon, cum te cheamă, că te uit până acasă", a dezvăluit Bria pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Starul, convins că va deveni miliardar
  • Conor McGregor promite că va da o lovitură financiară

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și