Închide meniul

Reacția Cristinei Neagu după eliminarea din Liga Campionilor. Jucătoarele de la CSM București, așteptate cu flori la aeroport

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2022, 19:03

Reacția Cristinei Neagu după eliminarea din Liga Campionilor. Jucătoarele de la CSM București, așteptate cu flori la aeroport

Cristina Neagu e vedeta de la CSM București

Cristina Neagu, într-un meci pentru CSM București / Profimediaimages

Reacția Cristinei Neagu după eliminarea din Liga Campionilor a venit la o zi după Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27. Cea mai bună handbalistă din România e dezamăgită că „Tigroaicele” au ratat Final Four-ul, dar privește cu optimism spre viitor. Jucătoarele lui Adi Vasile au fost așteptare cu flori la aeroportul din Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem dezamăgiți. Așa cum vă spuneam, prevedeam o dublă echilibrată, e greu când pierzi calificarea la un gol, a fost o noapte foarte grea, foarte scurtă, nu suntem multe de zis, dezamăgirea este mare. Nu știu, cred că norocul îl mai faci și cu mâna ta, am întâlnit o echipă foarte bună.

Reacția Cristinei Neagu după eliminarea din Liga Campionilor

Cred că ne-am ridicat la înălțimea acestui sfert de finală. Așa e în finală, trebuie să existe un câștigător și învins, din păcate am fost noi învinșii, din nou. Unele care am jucat mult resimțim această oboseală. O să ne pregătim în continuare, încercăm să câștigăm toate partidele pe care le mai avem.

Cu echipa națională ne-am calificat la Euro, întotdeauna sunt grele înfrângerile, pentru asta muncești zi de zi. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Cred că e vorba de câteva detalii, inclusiv din partida tur. Ieri am ratat din câteva situații foarte clare și nu am reușit să ne apărăm.

Presiunea pe umerii mei există de mulți ani, m-am obișnuit, nu o mai resimt. Avem un grup extraordinar. Poate o să avem puțin noroc, dar cel mai important este să mai câștigăm meciurile noastre. Ne dorim să câștigăm din nou Liga Campionilor. Pentru mine și pentru echipă rămâne obiectivul de a ajunge în Final Four.

Reclamă

Dacă o să fie să se întâmple, nu pot să spun că nu m-ar bucura, aș fi ipocrită, o să fiu bucuroasă să primesc acest trofeu. Mi-e dor de Final Four-ul Ligii Campionilor”, a declarat Cristina Neagu, la sosirea în România”, a declarat Cristina Neagu, la revenirea în România.

Sursa: AS.ro
Sursa: AS.ro

Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27. Româncele s-au oprit în sferturile Ligii Campionilor

Campioana României la handbal feminin a obţinut doar o remiză în Danemarca, în manşa retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Învinse la un singur gol în Sala Polivalentă, fetele lui Adi Vasile au ratat calificarea la Turneul Final Four al competiţiei.

Cea mai bună marcatoare a partidei au fost Breistol, 9 goluri, pentru Team Esbjerg. Cristina Neagu a marcat de şapte ori pentru CSM Bucureşti, dar nu şi-a putut ajuta echipa să rămână în cursa pentru trofeu. În tur, Team Esbjerg s-a impus la Bucureşti la limită, cu 26-25.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu, golgeter al Ligii Campionilor înaintea acestui meci, încheie participarea în competiţie cu un total de 110 goluri, anunţă news.ro.

Danezele se alătură la Turneul F4 de la Budapesta echipelor Metz Handball, Gyor ETO, cu Crina Pintea în lot, şi Vipers. Gyor ETO a eliminat Brest (21-21, 35-23), Vipers s-a impus în faţa celor de la Krim (32-25, 33-24), iar Metz Handball s-a calificat fără să joace sferturi, după eliminarea din competiţie a echipei ruse Rostov-Don.

În faza grupelor, CSM Bucureşti a încheiat pe locul 5, dar nu a mai disputat meciuri în play-off, adversara din Rusia, ŢSKA Moscova, fiind eliminată din competiţie, la fel ca în cazul celor de la Rostov-Don, astfel că CSM a ajuns direct în sferturile de finală.

CSM București a câștigat Liga Campionilor în 2016

CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four la exact şase ani distanţă de când cucerea trofeul, în 8 mai 2016. Turneul Final Four de la Budapesta va avea loc în 4-5 iunie, cu semifinalele programate în prima zi.

CSM Bucureşti s-a calificat de trei ori la Turneul F4, iar prima dată a şi câştigat trofeul (2016), performanţă urmată de două medalii de bronz (2017 şi 2018). Deţinătoarea Ligii Campionilor este Vipers Kristiansand.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și