Închide meniul

Rapid – CSM Bucureşti 30-28. Nebunie în Giuleşti. Adi Vasile şi Cristina Neagu au făcut criză de nervi! Rapid a reuşit surpriza

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 19:42

Rapid – CSM Bucureşti 30-28. Nebunie în Giuleşti. Adi Vasile şi Cristina Neagu au făcut criză de nervi! Rapid a reuşit surpriza

Adi Vasile şi Cristina Neagu au făcut criză de nervi!

Adi Vasile a răbufnit la un time-out / Captură Pro Arena

Rapid – CSM Bucureşti 30-28, în etapa a 16-a din Liga Florilor. Adi Vasile şi Cristina Neagu au făcut criză de nervi în timpul meciului din Giuleşti. CSM a suferit primul eşec stagional şi a încheiat seria fabuloasă de invincibilitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a produs surpriza şi a încheiat cele 58 de victorii la rând pe care le avea CSM Bucureşti pe plan intern. Într-o atmosferă spectaculoasă, giuleştencele au condus cu 16-13 la pauză.

Rapid – CSM Bucureşti 30-28. Nebunie în Giuleşti

Rapidistele au rămas la conducerea meciului şi după pauză. La scorul de 26-22 pentru Rapid, Adi Vasile a cerut time-out şi a cedat nervos. A avut o reacţie dură în faţa „tigroaicelor”.

Nu v-aţi săturat să primiţi goluri tot timpul de la ele?! Are 100% procentaj de a marca, nu v-aţi săturat să primiţi goluri de la ea?„, a urlat Adi Vasile la jucătoarele sale.

CSM Bucureşti a revenit imediat şi a marcat trei goluri la rând. A avut chiar şansa de a restabili egalitatea. Nu a reuşit şi Rapid s-a distanţat şi a obţinut victoria uriaşă!

Reclamă

Cristina Neagu a marcat 6 goluri, dar a încheiat meciul pe bancă. A fost eliminată chiar înainte de final, în uralele fanilor din Giuleşti. I-a „aruncat” cuvinte dure arbitrului. Şi după fluierul final a continuat apostrofările.

Principalele marcatoare ale partidei au fost O. Kanor 7 goluri, Kassoma 4, pentru Rapid, respectiv Neagu 6 şi Dindiligan 5, pentru CSM Bucureşti.

În urma rezultatului, campioana CSM Bucureşti rămâne lider, cu 45 de puncte, în timp ce Rapid Bucureşti este pe locul 2, cu 39.

Reclamă 4 / 0/3

Celelalte partide ale etapei, care au loc între 7-14 februarie, sunt: CSM Târgu Jiu – Ştiinţa Bucureşti, SCM Craiova – Gloria Bistriţa, Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea, Corona Braşov – Minaur Baia Mare, Măgura Cisnădie – Dacia Mioveni, HC Zalău – Dunărea Brăila.

Liga Naţională va continua apoi cu partidele din etapa a XVII-a, în 21-22 februarie.

Derapaj rasist în timpul meciului Rapid – Ferencvaros

A avut loc un derapaj rasist în timpul meciului dintre Rapid și Ferencvaros. O jucătoare a echipei maghiare a făcut dezvăluirile, la finalul duelului din Sala Polivalentă.

Beatrice Edwige a spus că a avut un conflict cu un suporter al Rapidului. Aceasta s-a declarat revoltată de gestul fanului și a spus că acesta nu ar mai trebui să aibă acces într-o sală, la un meci de handbal.

În primul rând, nu e vorba de toți fanii Rapidului, nu vreau să-i pun pe toți în aceeași oală. Unii dintre ei au fost extraordinari, a fost o atmosferă foarte bună în sală, dar, la fel ca peste tot, există și oameni idioți, iar acel băiat cred că este idiot. În timpul meciului, nu știu exact ce înseamnă, dar mi-a arătat asta (n.r – duce mâna către față), mi-a arătat fața.

Dacă îmi arăți culoarea pielii, înseamnă că ai ceva împotriva mea. Am lăsat să treacă în timpul meciului pentru că nu era momentul, dar la final m-am dus la el pentru că am vrut să-l întreb care e problema. Mi-a zis: ‘Aa, nu, nu am zis nimic, nu am făcut nimic’. Ar trebui să îți asumi ce ai făcut!

Repet, nu vreau să pun toți fanii Rapidului în aceeași oală. A fost vorba doar de un băiat stupid, iar handbalul nu merita asta, eu nu merit asta. Chiar sper ca acest om să nu mai intre în arena voastră. Din punctul meu de vedere, e un idiot care nu merită să fie catalogat fan al Rapidului.

Reclamă

Mereu când am văzut arena voastră am văzut că e o atmosferă frumoasă, dar acest om nu merită să fie numit fan sau suporter al Rapidului”, a spus Beatrice Edwige, după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-1! Rivaldinho a reuşit să egaleze! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și