Închide meniul

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid. Cristina Neagu a fost de neoprit

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 20:27

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid. Cristina Neagu a fost de neoprit

CSM București a învins Rapid în derby-ul campionatului de handbal feminin

CSM București a învins Rapid în derby-ul campionatului de handbal feminin

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid, iar Cristina Neagu a fost de neoprit. Neagu a reuşit să marcheze de 8 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti s-a impus în prezenţa propriilor fani, cu scorul de 25-21 (11-10), şi este liderul clasamentului Ligii Naţionale după trei etape.

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid. Cristina Neagu a fost de neoprit

Niciuna dintre echipe nu a arătat nivelul de joc obişnuit în Liga Campionilor, alternând fazele spectaculoase cu căderi inexplicabile la nivelul vitezei, apărării sau deciziilor ofensive, care au dus la procentaje scăzute. Rapid a ratat patru aruncări de la 7 metri, în timp ce campioana CSM Bucureşti, în pofida succesului, nu a strălucit nici ea, cu excepţia ultimelor 10 minute de joc şi per total a evoluţiei portarilor, scrie news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Ostergaard 6, pentru CSM Bucureşti, respectiv Korsos 4, pentru Rapid.

Fanii formaţiei Rapid Bucureşti au decis să nu asiste la meci. Rapid este la a doua înfrângere şi ocupă locul 8 (3 puncte). În celelalte partide ale etapei, disputate în 8-9 septembrie, s-au înregistrat rezultatele: SCM Rm. Vâlcea – Gloria Buzău 30-24, Ştiinţa Bucureşti – CSM Tg. Jiu 23-24, Dunărea Brăila – HC Zalău 34-21, Gloria Bistriţa – SCM Craiova 28-30, Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie 30-30, Minaur Baia Mare – Corona Braşov 26-25.

Reclamă

După trei etape, podiumul Ligii Naţionale este completat cu SCM Râmnicu Vâlcea (9 puncte) şi SCM Craiova (7).

Etapa a IV-a programează partide în 16 septembrie, iar cele două reprezentante ale României în Liga Campionilor vor juca în 19 septembrie, Rapid Bucureşti – Dacia Mioveni, respectiv în 28 septembrie, Minaur Baia Mare – CSM Bucureşti.

Cristina Neagu, amendă de 2000 de euro, după declaraţiile teribile de după CSM Bucureşti – Esbjerg

Cristina Neagu a primit o amendă de 2000 de euro de la EHF, după declaraţiile teribile făcute după CSM Bucureşti – Esbjerg, 31-33, din returul sferturilor Ligii Campionilor, din sezonul precedent.

Reclamă 4 / 0/3

A fost meciul în urmă căruia CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final-Four, iar atenţia interului stânga s-a îndreptat spre arbitraj. Neagu a folosit cuvinte precum „hoţie”.

„Tribunalul EHF a ajuns la decizia de a deschide o anchetă după declaraţiile făcute de Cristina Neagu, după meciul CSM Bucureşti şi Team Esbjerg, de pe 7 mai. Comportamentul jucătoarei e împotriva principiilor fair-play-ului.

Astfel, tribunalul EHF a decis să o amendeze cu 4000 de euro, ca urmare a limbajului folosit. Jumătate din amendă va fi aplicată cu suspendare, în rezerva unei perioade de probă, care va începe de la data prezentei decizii”, se arată în comunicatul emis de EHF.

„Vreau să spun că acest tip de hoție nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, cu Muntenegru. Dacă arbitrii cred că așa trebuie procedat, ok, eu nu cred. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câștigăm, 7 contra 9 nu poți juca handbal.

De la începutul meciului efectiv au arbitrat într-o singură direcție, în special în a doua repriză, au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonașe roșii, cel puțin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcție. Cu sistemul nu poți să te lupți.

În meciul tur am trăit aceeași situație, nu am primit niciun fault obișnuit de joc. Este hoție pe față, trăim această hoție pe teren propriu, eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar 7 contra 9… E greu să lupți contra sistemului”, spunea Neagu, după CSM Bucureşti – Esjberg 31-33.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și