Închide meniul

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor. „Tigroaicele”, fără răspuns în fața danezelor. Cristina Neagu și coechipierele au ratat calificarea în Final Four

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 18:12

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor. Tigroaicele”, fără răspuns în fața danezelor. Cristina Neagu și coechipierele au ratat calificarea în Final Four

Cristina Neagu, una dintre cele mai bune jucătoare de la CSM Bucureşti în meciul cu Esbjerg

Hepta

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor. „Tigroaicele”, fără răspuns în fața danezelor. Cristina Neagu și coechipierele au ratat calificarea în Final Four.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarele de la CSM București nu au reușit să întoarcă rezultatul din tur, atunci când au fost învinse, scor 28-32. Danezele au fost prea puternice și s-au calificat în Final Four-ul de la Budapesta.

LIVE SCORE CSM București – Esbjerg 31-33

Update Min. 58: CSM București – Esbjerg 29-32. Danezele joacă foarte bine, iar „tigroaicele” nu găsesc replica.

Update Min. 47: CSM București – Esbjerg 22-24. Crina Pintea a fost și ea eliminată.

Update Min. 39: CSM Bucureşti – Esbjerg 20-21. „Tigroaicele” au jucat cu două jucătoare în minus.

Reclamă

Update Min. 35: CSM Bucureşti începe şi a doua repriză slab, iar Esbjerg a egalat: 19-19.

Update Min. 30: CSM Bucureşti – Esbjerg 18 – 16 la pauză!

Update Min. 23: CSM Bucureşti a preluat conducerea: 16-14.

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 16: CSM Bucureşti a revenit fantastic şi a egalat: 10-10.

Update Min. 10: CSM Bucureşti – Esbjerg 5-7. Început dificil pentru „tigroaice”, care sunt încurajate şi de jucătorii de la FCSB.

Update Min. 1: A început partida! Este o atmosferă fabuloasă în Sala Polivalentă din Bucureşti.

„Patru goluri de recuperat în handbal nu înseamnă foarte mult, dar întâlnim o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din Liga Campionilor, dar și noi avem valoare și cu ajutorul fanilor putem să ne calificăm. Trebuie să jucăm bine în apărare, să fim exacte în atac și fanii să pună presiune în mod constat pe adversare.

Cred că doar cu sprijinul lor putem întoarce pasivul de 4 goluri. Promit să lăsăm pe teren ultima picătură de energie și vom face tot ce ține de noi ca să ne calificăm”, a declarat Cristina Neagu înainte de meci.

Reclamă

Emilie Arntzen, după cele 10 goluri marcate în Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28: ”A fost un meci dur și așa ne place să fie”

Emilie Arntzen a vorbit după cele 10 goluri marcate în Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28, din turul sferturilor Ligii Campionilor. Norvegianca a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului, în duelul cu Esbjerg.

Manşa retur se va disputa la Bucureşti, în 7 mai, pentru un loc la Turneul Final Four al Ligii Campionilor. Arntzen crede că putem reveni cu o victorie la cinci goluri diferență, în Sala Polivalentă.

”Normal că acum mă simt puțin dezamăgită că am pierdut. Știu că este o echipă bună și că va fi dificil să o învingem la cinci goluri diferență, dar nu o să încetăm să credem.

Așa cum a spus și Adi, cred că a fost un meci plăcut de urmărit, a fost un meci dur și așa ne place să fie. Trebuie să ne amintim că mai este un meci de jucat și cred că se poate întâmpla orice în acest meci și vom vedea duminică dacă vom fi mulțumiți sau nu”, a spus Arntzen, după Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28.

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa A din competiţie. La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie. După meciul cu Team Esbjerg, Neagu a adunat 112 (1.022 goluri în total).

Vicecampioana en-titre are în palmares trei medalii în Liga Campionilor – aur la ediția din 2016 și bronz la cele din 2017 şi 2018.

Tot duminică a evoluat şi campioana Rapid Bucureşti în turul sferturilor de finală ale competiţiei, fiind învinsă pe teren propriu de deţinătoarea trofeului, Vipers, scor 31-25. Returul va avea loc în 6 mai, în Norvegia.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat în faza play-off echipa Krim Ljubljana (24-29 şi 30-24).

În celelalte două partide tur din sferturi: FTC Budapesta – Metz Handball 26-32 şi Odense Handbold – Gyor 27-29.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și