Închide meniul

CSM Bucureşti – Gyor 23-27. O nouă înfrângere a campioanei României în faţa campioanei Ungariei

Reclamă

Publicat: 23 septembrie 2023, 18:58

CSM Bucureşti – Gyor 23-27. O nouă înfrângere a campioanei României în faţa campioanei Ungariei

CSM Bucureşti - Gyor 23-27. O nouă înfrângere a campioanei României în faţa campioanei Ungariei

Cristina Neagu, luptându-se cu jucătoarele de la Gyor / Profimedia Images

CSM Bucureşti – Gyor 23-27. Campioana CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de liderul grupei A din Liga Campionilor, Gyor ETO, cu 27-23, într-un meci contând pentru etapa a III-a. La pauză a fost 14-12 pentru Gyor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 5 goluri, Arntzen 4, Flippes 4, pentru CSM, respectiv Dale 7, Ryu 5, pentru Gyor. A fost un meci presărat cu numeroase greşeli în ambele echipe, la finalul căruia pot fi remarcaţi doar portarii Laura Glauser (CSM) şi Sandra Toft (Gyor), relatează news.ro.

CSM Bucureşti – Gyor 23-27

În urma rezultatului, CSM Bucureşti rămâne cu 2 puncte, iar Gyor adună 6, în clasamentul grupei A. Cele două formaţii au jucat ultima dată împreună în urmă cu peste patru ani, iar în 2016 au disputat finala Ligii Campionilor, trofeul intrând atunci în posesia campioanei României. De-a lungul timpului au avut 11 întâlniri directe, iar Gyor conduce la numărul de victorii, cu 9.

În etapa a III-a se mai joacă, duminică, meciurile dintre Brest Bretagne – Odense, Buducnost – IK Savehof şi DVSC Debrecen – SG BBM Bietigheim.

CSM Bucureşti a înregistrat o victorie şi o înfrângere în primele două runde, 28-24 cu Odense şi 24-26 cu SG BBM Bietigheim. În etapa a IV-a, campioana României va juca în deplasare, cu IK Savehof, în 1 octombrie.

Reclamă
În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid. Cristina Neagu a fost de neoprit

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid, iar Cristina Neagu a fost de neoprit. Neagu a reuşit să marcheze de 8 ori.

CSM Bucureşti s-a impus în prezenţa propriilor fani, cu scorul de 25-21 (11-10), şi este liderul clasamentului Ligii Naţionale după trei etape.

Niciuna dintre echipe nu a arătat nivelul de joc obişnuit în Liga Campionilor, alternând fazele spectaculoase cu căderi inexplicabile la nivelul vitezei, apărării sau deciziilor ofensive, care au dus la procentaje scăzute. Rapid a ratat patru aruncări de la 7 metri, în timp ce campioana CSM Bucureşti, în pofida succesului, nu a strălucit nici ea, cu excepţia ultimelor 10 minute de joc şi per total a evoluţiei portarilor, scria news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Ostergaard 6, pentru CSM Bucureşti, respectiv Korsos 4, pentru Rapid.

Fanii formaţiei Rapid Bucureşti au decis să nu asiste la meci. Rapid este la a doua înfrângere şi ocupă locul 8 (3 puncte). În celelalte partide ale etapei, disputate în 8-9 septembrie, s-au înregistrat rezultatele: SCM Rm. Vâlcea – Gloria Buzău 30-24, Ştiinţa Bucureşti – CSM Tg. Jiu 23-24, Dunărea Brăila – HC Zalău 34-21, Gloria Bistriţa – SCM Craiova 28-30, Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie 30-30, Minaur Baia Mare – Corona Braşov 26-25.

După trei etape, podiumul Ligii Naţionale era completat cu SCM Râmnicu Vâlcea (9 puncte) şi SCM Craiova (7).

Etapa a IV-a programează partide în 16 septembrie, iar cele două reprezentante ale României în Liga Campionilor vor juca în 19 septembrie, Rapid Bucureşti – Dacia Mioveni, respectiv în 28 septembrie, Minaur Baia Mare – CSM Bucureşti.

Cristina Neagu, amendă de 2000 de euro, după declaraţiile teribile de după CSM Bucureşti – Esbjerg

Cristina Neagu a primit o amendă de 2000 de euro de la EHF, după declaraţiile teribile făcute după CSM Bucureşti – Esbjerg, 31-33, din returul sferturilor Ligii Campionilor, din sezonul precedent.

A fost meciul în urmă căruia CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final-Four, iar atenţia interului stânga s-a îndreptat spre arbitraj. Neagu a folosit cuvinte precum „hoţie”.

„Tribunalul EHF a ajuns la decizia de a deschide o anchetă după declaraţiile făcute de Cristina Neagu, după meciul CSM Bucureşti şi Team Esbjerg, de pe 7 mai. Comportamentul jucătoarei e împotriva principiilor fair-play-ului.

Reclamă

Astfel, tribunalul EHF a decis să o amendeze cu 4000 de euro, ca urmare a limbajului folosit. Jumătate din amendă va fi aplicată cu suspendare, în rezerva unei perioade de probă, care va începe de la data prezentei decizii”, se arată în comunicatul emis de EHF.

Declaraţia care a dus la amedarea Cristinei Neagu

„Vreau să spun că acest tip de hoție nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, cu Muntenegru. Dacă arbitrii cred că așa trebuie procedat, ok, eu nu cred. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câștigăm, 7 contra 9 nu poți juca handbal.

De la începutul meciului efectiv au arbitrat într-o singură direcție, în special în a doua repriză, au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonașe roșii, cel puțin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcție. Cu sistemul nu poți să te lupți.

În meciul tur am trăit aceeași situație, nu am primit niciun fault obișnuit de joc. Este hoție pe față, trăim această hoție pe teren propriu, eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar 7 contra 9… E greu să lupți contra sistemului”, spunea Neagu, după CSM Bucureşti – Esjberg 31-33.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și