Închide meniul

CSM Bucureşti, victorie în deplasare cu Podravka Koprivnica, în grupa A a Ligii Campionilor

Publicat: 21 septembrie 2024, 20:37

Reclamă
CSM Bucureşti, victorie în deplasare cu Podravka Koprivnica, în grupa A a Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, victorie în deplasare cu Podravka Koprivnica, în grupa A a Ligii Campionilor

Sursa foto: CSM Bucureşti

Campioana CSM Bucureşti a obţinut o victorie sâmbătă, în deplasare, cu formaţia croată Podravka, scor 29-28 (14-10), în etapa a III-a din grupa A a Ligii Campionilor. Duelul pentru titlul de golgeter all-time al competiţiei continuă de la distanţă, între Jovanka Radicevic şi Cristina Neagu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Pletikosic 8 goluri, Simara 8, K. Pandza 6, pentru Koprivnica, respectiv Kobylinska 6, Neagu 6, Arntzen 5, Omoregie 4, Ostergaard 4, pentru CSM Bucureşti. În minutul 44, pivotul Crina Pintea a fost accidentată grav la genunchiul stâng de către o adversară şi a părăsit terenul. Cu doar 3 minute înainte de final, CSM a fost egalată (27-27) după ce a condus confortabil tot meciul şi a obţinut victoria cu mari emoţii.

CSM Bucureşti, victorie în deplasare cu Podravka Koprivnica, în grupa A a Ligii Campionilor

În primele două runde, CSM a obţinut rezultatele: 26-30 cu Gloria Bistriţa şi 32-28 cu Storhamar Handball Elite. După trei etape, CSM se află pe locul 3, cu 4 puncte, informează news.ro.

În etapa a IV-a, formaţia antrenată de Helle Thomsen va juca pe teren propriu, cu Nykobing Falster Handboldclub.

După trei etape continuă de la distanţă şi duelul pentru titlul de golgeter all-time al competiţiei, între Jovanka Radicevic (Krim), care a adunat 1.146 goluri, şi Cristina Neagu, cu 1.145. Ambele jucătoare se află la ultimul sezon din carieră.

Reclamă
Reclamă

Tot sâmbătă, în etapa a III-a, Gloria Bistriţa – Krim Ljubljana, scor 30-35, iar duminică se mai joacă meciurile dintre Storhamar Handball Elite – FTC Budapesta şi Nykobing Falster Handboldclub – Metz Handball.

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Reclamă

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și