Închide meniul

CSM Târgu Jiu, a cincea înfrângere consecutivă în grupa D a European League

Publicat: 11 februarie 2024, 22:13

Reclamă
CSM Târgu Jiu, a cincea înfrângere consecutivă în grupa D a European League

CSM Târgu Jiu, a cincea înfrângere consecutivă în grupa D a European League

Jucătoare de la Târgu Jiu, în timpul unui meci / Facebook CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia Costa del Sol Malaga, scor 30-26 (16-13), în penultima etapă din grupa D a European League. Este al cincilea eşec consecutiv pentru CSM Târgu Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Martin 7 goluri, pentru gazde, respectiv Coteţ, Chiricuţă, Ilie, Ciolan, toate cu câte 4 reuşite, pentru CSM Târgu Jiu, relatează news.ro.

CSM Târgu Jiu, a cincea înfrângere consecutivă în grupa D a European League

În cealaltă partidă a etapei, Mosonmagyarovari KC – Sola HK 29-34.

În primele meciuri din grupa D, CSM Târgu Jiu a înregistrat rezultatele: 27-33 cu Mosonmagyarovari KC, 25-35 cu Costa del Sol şi 29-40 şi 21-31 cu Sola HK. După 5 etape, CSM se află pe locul 4, cu 0 puncte.

În ultima etapă, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Mosonmagyarovari KC, în 18 februarie.

Reclamă

CSM Târgu Jiu s-a calificat în grupa D după ce a trecut în preliminarii de formaţia suedeză Onnereds HK (29-27, 26-23).

În grupa B a European League joacă şi Dunărea Brăila, calificată tot după meciuri în tururile preliminare, iar în grupa C a fost repartizată direct Gloria Bistriţa. Ambele echipe sunt calificate în sferturile de finală.

„V-aţi mirat de ce câştigă ‘Messi al handbalului’ 300.000 de euro” Gică Hagi, atac total la criticii Cristinei Neagu: „Invidie!”

Gică Hagi a lansat un atac total la criticii Cristinei Neagu. „Regele” nu a uitat ce reacţii au apărut atunci când s-a aflat salariul pe care îl încasează, la CSM Bucureşti, cea supranumită ‘Messi al handbalului’.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi nu s-a mai abţinut la conferinţa premergătoare meciului FCSB – Farul, încheiat cu scorul de 1-1.

Cea mai bună handbalistă din lume, Messi al handbalului, v-aţi mirat de ce câştigă 300 sau 250 de mii de euro. Domnilor, hai să ne trezim odată, vă rog frumos, ce atâta invidie şi atâta răutate? Ea trebuia să câştige un milion pe an, două milioane pe an. Chiar aşa ne ducem în jos, până unde?

Messi al handbalului, cea mai bună sportivă din lume, oare cât câştiga dacă era în altă parte? E incredibil câtă invidie şi câtă răutate, când de fapt ea trebuia să fie cea mai bine plătită, să aibă cinci sponsori, cei mai mari din România, dacă e Messi, cea mai bună din lume. Şi noi eram invidioşi de ce câştigă ea 250 de mii? E incredibil”, a declarat Hagi într-o conferinţă de presă.

El s-a referit apoi şi la situaţia fotbalului şi a remarcat faptul că sunt oameni care cheltuie pe maşini 500.000 sau un milion, dar care nu investesc în sport.

„Ne facem că nu înţelegem cum se construieşte un buget”

Ne facem că nu înţelegem cum se construieşte un buget, de unde trebuie să vină banii. Eu zic că o ştie şi sora-mea, cred că ştie, dacă mă duc să o întreb, şi ea cred că ştie. Cum să nu ştim de unde vin banii, cum se face un buget, care sunt intrările. De ce cluburile la noi nu se cumpără, de ce nu intră oamenii cu bani, care au bani, care cheltuie pe maşini 500 de mii, un milion? De ce nu vin?

Sportul nu e social, nu, e indiferenţă. Dar după aia media ne critică, jucători, antrenori, cine e ăla, ce joacă, de unde e, cum face. Trebuie să-i oferi o garanţie, trebuie să dai o continuitate, trebuie să existe proiecte de dezvoltare. Nu se face de azi pe mine nimic, totul se face în timp, cu tineri şi cu talent”, a explicat Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și