Închide meniul

Kim Rasmussen, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Nu pot face o mare revoluţie”. Mesaj pentru fanii din Giuleşti

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2023, 12:04

Kim Rasmussen, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Nu pot face o mare revoluţie. Mesaj pentru fanii din Giuleşti

Kim Rasmussen a plecat de la Rapid

Kim Rasmussen este antrenorul Rapidului / Antena Sport

Kim Rasmussen a avut prima reacţie după ce a semnat cu Rapid. Danezul în vârstă de 50 de ani, care are un CV de senzaţie, a fost numit de Bogdan Vasiliu la conducerea echipei din Giuleşti. Rasmussen a venit în locul lui Carlos Viver, cel care a făcut-o campioană pe Rapid, sezonul trecut, în Liga Florilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminată din Cupa României de CSM Bucureşti şi ieşită din cursa pentru titlu, Rapid îşi îndreaptă toată atenţia spre Champions League. Se va lupta cu Krim Lubljana în play-off-ul pentru calificarea în sferturi. Kim Rasmussen a ţinut să le transmită fanilor că nu va reuşi să facă o „revoluţie” la echipă într-un timp atât de scurt.

Kim Rasmussen a avut prima reacţie după ce a semnat cu Rapid

E frumos că m-am întors. Nu mi-a fost greu să iau această decizie când mi s-a oferit oportunitatea. Cunosc Bucureștiul, ce au construit aici. Ştiu staff-ul, ce proiect este în derulare la Rapid, știu fanii, nu puteam spune nu acestei oportunităţi!

Îmi place să antrenez la cel mai înalt nivel, îmi place oportunitatea de a juca în cupele europene, îmi plac atmosfera, presiunea, dedicarea jucătoarelor şi atitudinea. Când mă întorc într-un loc pe care-l cunosc deja, e o decizie simplă.

Chiar dacă este pe finalul sezonului, trebuie să fim curajoși, chiar dacă nu va fi ușor. Am urmărit Rapidul în ultimii ani. Cunosc jucătoarele de la echipele naţionale, am jucat de multe ori împotriva lor. Eu nu pot face o mare revoluție, lucrurile trebuie să se schimbe treptat. Trebuie să facem totul pas cu pas. Acum este imposibil să facem schimbări mari„, a declarat Kim Rasmussen.

Reclamă

Rasmussen era liber de contract după despărţirea de naţionala din Coreea de Sud. A mai antrenat reprezentativele din Polonia, Ungaria şi Muntenegru.

Rasmussen a fost prezentat la campioana en-titre a României

Antrenorul danez a fost numit oficial la Rapid. Cu Rasmussen pe bancă, CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au obţinut atunci cea mai importantă performanţă, la nivel de club, pentru handbalul din România.

Kim Rasmussen este noul antrenor principal al echipei Rapid București. Cu o experiență de peste 30 de ani, tehnicianul danez are în palmaresul său unul dintre cele mai râvnite trofee, cel al Ligii Campionilor, câștigat în 2016. A fost selecționer al Poloniei, Ungariei, Muntenegrului și al Coreei de Sud.

Reclamă 4 / 0/3

Cu reprezentativa Poloniei a jucat 2 semifinale la Campionatele Mondiale din 2013 și 2015, ambele încheiate pe locul 4. A reușit să califice naționala Muntenegrului la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

În 2022 a câștigat Cupa Asiei cu selecționata Coreei de Sud. Ultimele echipe de club pe care le-a antrenat:

▪️Gloria Bistrița (2021-)
▪️MKS Lublin (2020-2021)
▪️CSM București (2015-2016)

Kim a fost nominalizat de mai multe ori la titlul de antrenorul anului de către Federația Internațională de Handbal.
Bine ai venit în Familia Rapid, Kim!„, se anunţă pe pagina de Facebook a clubului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și