Închide meniul

Metz – CSM București 25-22. Înfrângere fără drept de apel pentru “tigroaice”. Urmează un duel 100% românesc, cu SCM Râmnicu Vâlcea, în “optimi”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 16:00

Metz – CSM București 25-22. Înfrângere fără drept de apel pentru “tigroaice”. Urmează un duel 100% românesc, cu SCM Râmnicu Vâlcea, în “optimi”

SportPictures / Sabin Malisevschi/Sport Pictures via hepta

Cristina Neague, cea mai buna marcatoare a CSM-ului

Metz a condus cu 16-12 la pauză. CSM București a avut șase minute fără gol marcat pe finalul primei reprize. Handbalistele lui Adi Vasile au echilibrat duelul în partea a doua, dar nu a fost de ajuns ca să câștige. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz – CSM București 25-22 

În ciuda înfrângerii categorice, Cristina Neagu a făcut un nou meci mare. Românca a fost cea mai bună marcatoare de pe teren, cu opt goluri din 17 aruncări. Neagu a avut însă o eficiență a aruncărilor de doar 45%. 

De cealaltă parte, Marie Sajka a fost cea mai bună jucătoare a gazdelor. Franțuzoaica a reușit șase goluri din opt aruncări. Ea a avut o eficiență de 75%. Și portarul lui Metz a fost la înălțime. Hatadou Sako a avut opt parade și un procentaj de 40%. 

CSM câștigase partida tur disputată la București cu Metz. Româncele s-au impus atunci cu 31-26, după o partidă dominată de la un capăt la altul.  

CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea în “optimile” Ligii Campionilor 

CSM București se va duela cu SCM Râmnicu Vâlcea în “optimile” din Liga Campionilor. Partida tur va avea loc în perioada 6-7 martie, iar returul se va disputa pe 13-14 martie. 

Reclamă

CSM București a încheiat Grupa A pe locul al treilea. 8 victorii, o remiză și cinci înfrângeri este parcursul handbalistelor lui Adi Vasile.  

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și