Închide meniul
Foto

Momentul controversat care a decis calificarea în Final Four! Emilie Arntzen a văzut uşor cartonaşul roşu. Şi Pintea a privit finalul meciului din tribună

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2023, 18:35

Momentul controversat care a decis calificarea în Final Four! Emilie Arntzen a văzut uşor cartonaşul roşu. Şi Pintea a privit finalul meciului din tribună

Captură Orange Sport

Captură Orange Sport

Momentul controversat care a decis calificarea în Final Four. În minutul 37 al partidei, arbitrii spanioli au decis să îi arate cartonaşul roşu jucătoarei celor de la CSM, Emilie Arntzen. În acel moment, CSM Bucureşti conducea cu 20-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, în minutul 37, CSM Bucureşti o mai avea şi pe Crina Pintea eliminată. De atunci, jocul a luat o altă întorsătură, iar Esbjerg a preluat conducerea jocului.

Momentul controversat care a decis calificarea în Final Four

Ulterior, în minutul 45, şi Crina Pintea a văzut cartonaşul roşu după 3 eliminări. Chiar dacă meciul a luat o întorsătură nedorită, fanii le-au încurajat pe elevele lui Adi Vasile până la finalul meciului.

De asemenea, jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. Tigroaicele” au fost susținute de vicecampionii României la fotbal, în Sala Polivalentă din București, la returul meciului din „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor. „Tigroaicele”, fără răspuns în fața danezelor. Cristina Neagu și coechipierele au ratat calificarea în Final Four.

Reclamă

Jucătoarele de la CSM București nu au reușit să întoarcă rezultatul din tur, atunci când au fost învinse, scor 28-32. Danezele au fost prea puternice și s-au calificat în Final Four-ul de la Budapesta.

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

În tur, danezele au câştigat cu scorul de 32-28 (17-13), iar cu succesul din retur se califică la Turneul Final Four.

Reclamă 4 / 0/3

Turneul Final Four din 2023 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie, cu participarea echipelor Vipers, deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, FTC Budapesta şi Team Esbjerg.

Vipers a eliminat în sferturi campioana României, Rapid Bucureşti (31-25, 40-31), Gyor a trecut de Odense (29-27, 37-28), FTC Budapesta a eliminat Metz Handball (26-32 şi 33-26), iar Team Esbjerg pe CSM Bucureşti (32-28, 33-31). Pentru CSM Bucureşti a fost prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în Liga Campionilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și