Închide meniul

Rapid, decizie drastică după ce a fost amendată în scandalul dintre fani și Cristina Neagu: „Vom propune să nu vină în Giulești!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 16:00

Rapid, decizie drastică după ce a fost amendată în scandalul dintre fani și Cristina Neagu: Vom propune să nu vină în Giulești!”

Rapid, decizie drastică după ce a fost amendată în scandalul dintre fani și Cristina Neagu

Suporteri Rapid / Hepta

Rapid, decizie drastică după ce a fost amendată în scandalul dintre fani și Cristina Neagu. Clubul giuleștean a primit o amendă de 8.000 de lei, din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal, în urma scandărilor jignitoare ale fanilor rapidiști la adresa Cristinei Neagu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul, în urma căruia clubul alb-vișiniu a fost sancționat, a avut loc în timpul partidei CSM București – Rapid, scor 31-24, din Cupa României la handbal feminin.

Rapid, decizie drastică după ce a fost amendată în scandalul dintre fani și Cristina Neagu

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a anunțat că va propune ca, meciurile viitoare dintre Rapid și CSM, să se desfășoare fără galeria oaspete.

„Noi vom propune ca cei de la CSM București să nu vină în Giulești și noi să nu mergem în Sala Polivalentă. Este ceva de genul PSV cu Ajax, ceva de genul. Dacă nu suntem bine primiți și întotdeauna deranjăm în Sala Polivalentă, mai bine nu mai mergem, nu este posibil ca noi să primim invitații din cele mai proaste loje, pe când ei au primit cele mai bune locuri pe care au fost. Nu mai contează, pentru mine subiectul este închis.

Este un derby precum era înainte Steaua – Dinamo și asta dă culoare handbalului feminin și Rapidul a făcut să se vorbească atât de mult despre handbal și de aceea nu am înțeles niciodată de ce s-au comportat cu noi și cu galeria Rapidului mai altfel.

Reclamă

Campionatul rămâne principalul obiectiv și să vedem dacă ajungem în Final Four în Liga Campionilor.

Eu înțeleg că pentru cei de la CSM București este frustrant că sunt patru ani în care au luat un campionat și o cupă, dar asta este viața și anul trecut am fost mai buni decât ei per ansamblu, iar anul acesta sunt ei mai buni și acceptăm lucrul acesta”, a declarat Bogdan Vasiliu, pentru sptfm.ro.

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir susține că îi cunoaște pe liderii galeriei Rapidului și consideră că nu aceștia au dat tonul la scandările împotriva Cristinei Neagu.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am fost de acord cu treaba aceasta. Este ceva de neînțeles. Pentru că șefii galeriei, îi cunosc pe amândoi, sunt băieți așezați. Și greu jignesc pe cineva. Eu i-am cunoscut și sunt jos pălăria!

Cred că cineva care n-are tangențe cu conducerea galeriei a dat tonul. Și știți cum e, omul este ca oaia. Mediul de turmă.

Cum să o jignești pe ea, pe Halep. Cum să le jignești. Pe doamnele noastre toate, de la canotaj, de la atletism, tenis. Sunt niște doamne, nu poți să le treci prin față.

Eu sunt amic cu toate. Când mă înâlnesc, cu toate mă pup. Puică și, de la doamna Iolanda încoace, toate niște doamne. Când mă întâlnesc pe la diferite paranghelii, mai stăm de vorbă, ne pupăm.

Este o doamnă. Ca și Halep. Pe care trebuie să le respecți. Pentru efortul pe care l-au făcut aceste femei. Pentru valoarea lor. Pentru cât au muncit. Numai pentru acest lucru ar trebui respectate. Cum să te comporți așa?

În mulțimea aceasta sunt și tâmpiți, și descreierați. Și mulți oameni deștepți care se iau după tâmpiții aceia. Aruncă un tâmpit o piatră într-o botâie, cum spuneam noi la Bălcești, într-o apă adâncă, se aruncă o sută de inteligenți și nu pot să o scoată.

Sentimentul de turmă este îngrozitor. Sentimentul de turmă a răsturnat guverne. Împărați. Regi. Părerea mea este însă că șefii galeriei îi vor elimina pe acești indivizi. Fac pariu!

Reclamă

Să nu uite că a fost și la Rapid, la junioare. Dar ce sportivă. Cea mai tare din omenire. Și te apuci să o înjuri. Părerea mea este că șefii galeriei, încă o dată spun, îi cunosc, trebuie să-i elimine, să ia măsuri”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și