Închide meniul

Rapid, reacţie oficială în scandalul momentului: „Galeria Rapidului nu a intrat în conflict cu marea handbalistă Cristina Neagu, ci cu persoana Cristina Neagu”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 15:03

Rapid, reacţie oficială în scandalul momentului: „Galeria Rapidului nu a intrat în conflict cu marea handbalistă Cristina Neagu, ci cu persoana Cristina Neagu

Rapid, comunicat oficial în scandalul cu Cristina Neagu

Facebook Handbal Rapid

Rapid a avut o reacţie oficială în scandalul momentului. Cristina Neagu a acuzat că cei din galeria Rapidului i-au adresat injurii la ultimul meci dintre CSM Bucureşti şi Rapid, scor 31-24. Cei de la Rapid au precizat că susţinătorii săi nu au nimic împotrivă cu „handbalista” Cristina Neagu, ci cu persoana ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu i-a acuyat dur pe fanii Rapidului care au înjurat-o şi a spus că un astfel de comportament nu are ce căuta într-o sală de sport. În replică, Rapid a emis un comunicat prin care o acuză pe Neagu că, prin anumite declaraţii, a contestat titlul câştigat anul trecut de Rapid.

Rapid, reacţie oficială în scandalul momentului

„Inutil de precizat, CS Rapid nu încurajează și nu și-a dorit sub nici o formă un conflict între suporterii Rapidului și Cristina Neagu. Cum la fel de inutilă e și precizarea că doar un necunoscător al fenomenului ar putea pune la îndoială valoarea handbalistică și sportivă în general a Cristinei Neagu. Ceea ce considerăm exagerat și chiar manipulator este prezentarea tendențioasă a evenimentelor: Galeria Rapidului vs un bun național (Cristina Neagu).
În primul rând pentru că atunci când în materie de handbal spunem bun național, pe noi, rapidiștii, gândul ne duce în primul rând la…Rapid. Rapid este nu doar o instituție, ci un nume sacru nu doar în handbalul românesc, ci în sportul românesc în general. Cu tot respectul cuvenit oricărui mare sportiv, nici o individualitate nu poate fi plasată mai presus decât un club istoric al României.

În al doilea rând pentru că Galeria Rapidului nu a intrat în conflict cu marea handbalistă Cristina Neagu, ci cu persoana Cristina Neagu. Pentru a înțelege mai bine diferența, oferim un exemplu – fiscul spaniol nu a intrat în conflict cu marele, uriașul fotbalist Messi, ci cu contribuabilul cu același nume. Ne-am oprit la acest exemplu (deși sportul ne oferă mult mai multe de acest gen), pentru că și noi apreciem sintagma “Neagu – Messi al handbalului”.

Depășindu-și cu mult statutul de jucătoare, Cristina Neagu a avut repetate ieșiri publice în care a acuzat direct sau voalat clubul Rapid pentru titlul câștigat sezonul trecut”, se arată în comunicatul remis de Rapid, care poate fi citit integral AICI.

Reclamă

ristina Neagu, reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului

Cristina Neagu a tras un semnal de alarmă și a atenționat că un astfel de comportament al rapidiștilor nu are ce căuta într-o sală de sport.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, după CSM București – Rapid 31-24.

Crina Pintea a criticat galeria Rapidului, după ce giuleștenii au înjurat-o pe Cristina Neagu

La rândul său, Crina Pintea a criticat dur galeria Rapidului, care a înjurat-o pe Cristina Neagu în timpul meciului disputat cu CSM București, luni, în optimile Cupei României.

Crina Pintea a transmis că fanii rapidiști care adresează injurii la adresa adversarilor nu au ce căuta la meciurile de handbal.

„Nu cred că au înjurat-o doar pe Cristina, dar având în vedere cine este Cristina Neagu, mi se pare o lipsă totală de respect și nu are ce căuta așa ceva într-o sală de handbal. Sunt și foarte mulți copii în sală, e lipsă totală de respect. Nu trebuie să ne punem mintea cu așa ceva, nu sunt suporteri de handbal, aici vin oameni civilizați și ne susțin civilizat”, a spus Crina Pintea, după meci.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și